Magazin > Bizarno
30 ogledov

Obsedena z mostovi

Renate čuti do mostov posebno naklonjenost. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Avstrijka, ki je zaljubljena v mostove, bo več kot 80 tisoč evrov namenila za izgradnjo tematskega parka, v katerem bo izkazala svojo čudaško ljubezen.

Ljubiteljica mostov Renate Theissi bo svoje življenjske prihranke vložila v park, ki bo kot glavni predmet predstavljal različne mostove. Samska 39-letnica je priznala, da svojega časa nikoli ni zapravljala za moške. "Nikoli se nisem posvečala romantiki, moškim in zmenkom. Veliko raje imam leseno ogrodje mostu kot moškega," je dejala Renate.

"Ko so se moje prijateljice igrale s punčkami, sem jaz zgradila prvi model mostu. Pozno v noč sem brala knjige o mostovih, konstrukcijah in gradila svoje," je še dejala.

Park bo napolnila z mnogimi starimi mostovi, ki jih je zgradila, poleg tega pa bo tematski park obogaten še z več kot štiri tisočimi knjigami o mostovih, ki so v lasti Avstrijke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.