Obupana zaradi Ryana in Sandre

Foto: Žurnal24 Scarlett in Ryan se ločujeta po dveh letih zakona. (Foto: Reuters)
Scarlett Johansson je obupana zaradi govoric, da sta njen kmalu nekdanji soprog Ryan Reynolds in Sandra Bullock v zvezi.
Oglej si celoten članek

Kljub temu, da predstavnik Sandre Bullock zatrjuje, da sta igralka in njen soigralec iz filma Snubitev Ryan Reynolds le prijatelja, pa Scarlett v to močno dvomi, pravijo njeni prijatelji. Mlada igralka, ki se je pred kratkim razšla z Reynoldsom, naj bi bila zaradi izdaje Ryana in Sandre obupana.

"Scarlett je zelo zvesta oseba, v času njenega zakona so jo lahko videvali samo v družbi njenega moža. En mesec po razpadu njunega zakona pa se je ta bedak znašel v objemu Sandre Bullock, s katero je preživel silvestrovo," je povedal Scarlettin prijatelj.

Paparaci so Ryana v zadnjih tednih večkrat ujeli v Sandrini družbi, vse pogosteje pa naj bi se družila tudi v igralkinem baru v Teksasu. Skupaj naj bi se odpravila tudi na smučanje. "Četudi nista par, je vse skupaj za Scarlett izjemno boleče. Mislila je, da je Sandra njena prijateljica," je še dodal igralkin prijatelj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.