Magazin > VIP
15 ogledov

Obupana zaradi Ryana in Sandre

Scarlett in Ryan se ločujeta po dveh letih zakona. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Scarlett Johansson je obupana zaradi govoric, da sta njen kmalu nekdanji soprog Ryan Reynolds in Sandra Bullock v zvezi.

Kljub temu, da predstavnik Sandre Bullock zatrjuje, da sta igralka in njen soigralec iz filma Snubitev Ryan Reynolds le prijatelja, pa Scarlett v to močno dvomi, pravijo njeni prijatelji. Mlada igralka, ki se je pred kratkim razšla z Reynoldsom, naj bi bila zaradi izdaje Ryana in Sandre obupana.

"Scarlett je zelo zvesta oseba, v času njenega zakona so jo lahko videvali samo v družbi njenega moža. En mesec po razpadu njunega zakona pa se je ta bedak znašel v objemu Sandre Bullock, s katero je preživel silvestrovo," je povedal Scarlettin prijatelj.

Paparaci so Ryana v zadnjih tednih večkrat ujeli v Sandrini družbi, vse pogosteje pa naj bi se družila tudi v igralkinem baru v Teksasu. Skupaj naj bi se odpravila tudi na smučanje. "Četudi nista par, je vse skupaj za Scarlett izjemno boleče. Mislila je, da je Sandra njena prijateljica," je še dodal igralkin prijatelj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.