Oče Spearsove znorel in napadel pevkinega 13-letnega sina

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Prišlo je do nasilja.
Oglej si celoten članek

V hiši Jamieja Spearsa, očeta Britney Spears, je konec avgusta počilo. Kot poročajo mediji, se je Spears sprl z vnukom, 13-letnim Britneyjinim sinom Seanom. Da bi prišel do najstnika, je v jezi razbil vrata, vnuka pa naj bi nato močno stresel. Po incidentu je pevka s sinovoma zapustila očetov dom.

Foto: Žurnal24 Jamie Spears je skrben oče, vendar ne brezplačen.

Seanov oče Kevin Federline je dogodek takoj prijavil policiji. Kot poroča People, se Jamie Spears vnukoma ne sme približati, saj mu je bila izrečena prepoved približevanja.

Foto: Profimedia kevin federline
Britney in Kevin sta pretekli teden, po vsej verjetnosti zaradi incidenta, sklenila nov dogovor glede skrbništva. Otroka sta sedaj večinoma pri očetu (Federline ima 90-odstotno skrbništvo), Britney sinova lahko obiskuje, a obiski morajo biti nadzorovani.

Pri Spearsovih že nekaj časa ni miru. Pred nekaj meseci je veliko prahu dvignilo Britneyjino zdravljenje, ki menda ni bilo prostovoljno. Več o tem TUKAJ.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:34 6. September 2019.

    Denar morate dobiti v spletu iz dnevne sobe,tako da nekaj ur na dan opravite preprosto delovno mesto s svojo delovno …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.