Magazin > VIP
3782 ogledov

Britney Spears sodniku povedala zaskrbljujočo zgodbo

britney spears
Morda pa si z očetom ni tako blizu, kot pravijo.

Kot smo poročali, je mama Britney Spears zahtevala vpogled v hčerkino zdravstveno kartoteko, saj se z določenimi odločitvami, ki jih je sprejel njen nekdanji mož, Jamie Spears, ki je že 11 let skrbnik nad zvezdničinim premoženjem, ne strinja.

Pevka se je v petek sama zglasila pred sodnikom. Bosa …

britney spears | Avtor: Profimedia Profimedia


TMZ poroča, da Brit trdi, da jo je oče pred dobrim mesecem prisilil v 30-dnevno psihiatrično zdravljenje in tudi v jemanje zdravil. Spears je zdravila prenehala jemati, ko niso več učinkovala, zdravniki pa po poročanju medija še vedno niso našli optimalne kombinacije zanjo.

britney spears Magazin To je razlog, da je morala Britney Spears na zdravljenje

Jamie sicer lahko opravlja s hčerinim premoženjem, ne sme pa se vmešavati v odločitve, ki so povezane z njenim zdravjem. Zdravstvena ustanova, ki je sprejela polnoletnega bolnika proti njegovi volji, je kršila zakon, še piše TMZ.

Britney si želi več svobode, zato je sodnika zaprosila za nekaj sprememb, a jih ni odobril. Viri pravijo, da Brit želi preklicati očetove pravice, sodnik pa se je odločil, da mora pevko najprej pregledati strokovnjak, preden bo sprejel odločitev.

Govorilo se je, da se je Brit odločila za zdravljenje zaradi stresa, ki je nastal predvsem zaradi očetove bolezni. Jamie Spears je oktobra lani v bolnišnici preživel več kot en mesec. Kot poroča Daily Mail, se mu je takrat pretrgalo debelo črevo.
britney spears Magazin Britney Spears s hospitalizacijo menda rešili pred gotovo smrtjo
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.