Očrnila princeso: Charlenina zaupnica o obtožbah Albertove nekdanje ljubimke

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nicole Coste je Charlene šokirala.
Oglej si celoten članek

Monaška princesa Charlene preživlja težko leto. Od marca je le nekajkrat videla svoja otroka, saj je ujeta v Južnoafriški republiki. Domov se zaradi težav z vnetjem ušesne votline še en mesec ne more vrniti.

A to ni bil edini udarec, ki jo je v zadnjem času doletel. Za Paris Match je Nicole Coste, ki je knezu Albertu pred 18 leti rodila sina Alexandra, dala intervju, v katerem jo je očrnila. 

"Ko sta bila še zaročena, sem doživela stvari, ki so me zaskrbele in šokirale,“ je povedala Nicole in dodala, da je Charlene izkoristila Albertovo odsotnost in Alexandrovo sobo, deček je bil takrat star sedem let, premaknila v prostore, v katerih so bivali zaposleni dvora. "Kot mama za takšno obnašanje ne najdem besed.“

Charlene se na intervju ni odzvala, se je pa oglasila njena zaupnica, ki je reviji People razkrila, da je bila Charlene tista, ki je poskušala združiti družino. "V nekaterih pogledih je bila njuna junakinja (od Jazmine in Alexadra, op. avt.). Nočem pa reči, da ju želi imeti ves čas okoli sebe, saj se prepiri pojavljajo na več frontah,“ še pravi vir. Albert in Charlene o zasebnih težavah javno nista nikoli razpravljala, princeso pa kljub temu obremenjujejo.

"Alexandre je krasen mladenič, ki odrašča v težki situaciji,“ še pravi vir, ki tudi trdi, da se je Charlene trudila, da bi bil Alexu olajšala stike z očetom. "Alberta je spodbujala, da ga sprejme kot sina.“ "Alexandre je prijeten otrok. Lepo je bil vzgojen. Je prijazen in vljuden mladenič in vedno se razveselim, ko ga vidim,“ pa je o svojem sinu pred kratkim povedal Albert, ki ima poleg sina še nezakonsko hčerko Jazmine. 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.