Magazin > VIP
1630 ogledov

Očrnila princeso: Charlenina zaupnica o obtožbah Albertove nekdanje ljubimke

charlene Profimedia
Nicole Coste je Charlene šokirala.

Monaška princesa Charlene preživlja težko leto. Od marca je le nekajkrat videla svoja otroka, saj je ujeta v Južnoafriški republiki. Domov se zaradi težav z vnetjem ušesne votline še en mesec ne more vrniti.

A to ni bil edini udarec, ki jo je v zadnjem času doletel. Za Paris Match je Nicole Coste, ki je knezu Albertu pred 18 leti rodila sina Alexandra, dala intervju, v katerem jo je očrnila. 

"Ko sta bila še zaročena, sem doživela stvari, ki so me zaskrbele in šokirale,“ je povedala Nicole in dodala, da je Charlene izkoristila Albertovo odsotnost in Alexandrovo sobo, deček je bil takrat star sedem let, premaknila v prostore, v katerih so bivali zaposleni dvora. "Kot mama za takšno obnašanje ne najdem besed.“

Charlene se na intervju ni odzvala, se je pa oglasila njena zaupnica, ki je reviji People razkrila, da je bila Charlene tista, ki je poskušala združiti družino. "V nekaterih pogledih je bila njuna junakinja (od Jazmine in Alexadra, op. avt.). Nočem pa reči, da ju želi imeti ves čas okoli sebe, saj se prepiri pojavljajo na več frontah,“ še pravi vir. Albert in Charlene o zasebnih težavah javno nista nikoli razpravljala, princeso pa kljub temu obremenjujejo.

"Alexandre je krasen mladenič, ki odrašča v težki situaciji,“ še pravi vir, ki tudi trdi, da se je Charlene trudila, da bi bil Alexu olajšala stike z očetom. "Alberta je spodbujala, da ga sprejme kot sina.“ "Alexandre je prijeten otrok. Lepo je bil vzgojen. Je prijazen in vljuden mladenič in vedno se razveselim, ko ga vidim,“ pa je o svojem sinu pred kratkim povedal Albert, ki ima poleg sina še nezakonsko hčerko Jazmine. 
 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.