Od besed prešla k dejanjem

Foto: Žurnal24 Saša Lendero, ki se bo že letos posvetila materinstvu, ima polne roke dela.
Pevka Saša Lendero naj bi po naših neuradnih, a zanesljivih informacijah že letos zibala.
Oglej si celoten članek

To nam je zatrdil naš vir, ki pevko zelo dobro pozna, mi pa smo seveda to preverili pri pevki sami.

Umik z odrov do jeseni
''Lahko potrdim, da sem imela 2. januarja v Bohinju res svoj zadnji samostojni nastop v javnosti, saj se začasno umikam z odrov. Do jeseni se nanje zagotovo ne bom vrnila,'' je povedala za Žurnal24, ni pa niti zanikala niti potrdila govoric, da je umik povezan z dejstvom, da je noseča.

''Naj za zdaj izdam le, da smo od besed prešli k dejanjem,'' skrivnostno pravi pevka, ki bo letos praznovala tudi prvi okrogli jubilej, deset let glasbenega ustvarjanja.

Kljub recesiji ji gre dobro
Pevka je bila v zadnjih mesecih zasuta z delom. Nastopi okoli novega leta so jo utrujali, na njih pa je tudi zmrzovala, saj je po večini nastopala na prostem, kar je zelo naporno.

Zaupala nam je tudi, da je kljub recesiji še vedno zadovoljna s prodajo svojih zgoščenk, čeprav je na lestvici Slo top 30 zdrsnila na šesto oziroma sedmo mesto. ''Žal ta statistika ne odraža dejanskega stanja na trgu, saj se zajemajo samo podatki o prodaji iz Big Banga, z drugih prodajnih mest, kjer se moje zgoščenke prodajajo najbolje, pa ne,'' pojasnjuje Saška.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.