Magazin > VIP
1 ogledov

Od besed prešla k dejanjem

Saša Lendero, ki se bo že letos posvetila materinstvu, ima polne roke dela. Žurnal24 main
Pevka Saša Lendero naj bi po naših neuradnih, a zanesljivih informacijah že letos zibala.

To nam je zatrdil naš vir, ki pevko zelo dobro pozna, mi pa smo seveda to preverili pri pevki sami.

Umik z odrov do jeseni
''Lahko potrdim, da sem imela 2. januarja v Bohinju res svoj zadnji samostojni nastop v javnosti, saj se začasno umikam z odrov. Do jeseni se nanje zagotovo ne bom vrnila,'' je povedala za Žurnal24, ni pa niti zanikala niti potrdila govoric, da je umik povezan z dejstvom, da je noseča.

''Naj za zdaj izdam le, da smo od besed prešli k dejanjem,'' skrivnostno pravi pevka, ki bo letos praznovala tudi prvi okrogli jubilej, deset let glasbenega ustvarjanja.

Kljub recesiji ji gre dobro
Pevka je bila v zadnjih mesecih zasuta z delom. Nastopi okoli novega leta so jo utrujali, na njih pa je tudi zmrzovala, saj je po večini nastopala na prostem, kar je zelo naporno.

Zaupala nam je tudi, da je kljub recesiji še vedno zadovoljna s prodajo svojih zgoščenk, čeprav je na lestvici Slo top 30 zdrsnila na šesto oziroma sedmo mesto. ''Žal ta statistika ne odraža dejanskega stanja na trgu, saj se zajemajo samo podatki o prodaji iz Big Banga, z drugih prodajnih mest, kjer se moje zgoščenke prodajajo najbolje, pa ne,'' pojasnjuje Saška.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.