Od gledalca do plesalca na Siddharti

Foto: Žurnal24 Za 18. junij pripravljajo velik spektakel. (Foto: Goran Blagajac/Mediaspeed.net)
Bi si želeli koncert Siddharte na stožiškem stadionu 18. junija doživeti na odru? Prijavite se na avdicijo ta petek in zaplešite z njimi ob velikem spektaklu.
Oglej si celoten članek

Dobra novica za vse oboževalce skupine Siddharta, ki obenem radi tudi plešejo. Če bi si radi zagotovili svoje mesto na odru ob velikem koncertu, ki ga pripravlja skupina na stožiškem stadionu 18. junija, se prijavite na avdicijo ta petek, 3. junija, ki jo pripravlja Siddharta v sodelovanju s koreografom, plesalcem in vaditeljem Miho Krušičem.

 

Avdicija bo potekala v prostorih ProDance studia od 19. ure dalje, prijave pa zbirajo na elektronskem naslovu pro.dance@siol.net, kamor jim posredujte svoje ime, priimek, datum rojstva in kontaktno številko.

To sicer ni prvič, da se bodo priznanemu slovenskemu bendu na odru pridružili plesalci. Mnogi se namreč verjetno še spominjajo bežigrajskega koncerta, ko se je Siddharti poleg Simfoničnega orkestra na posebnem odru pridružilo 70 plesalcev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.