Magazin > Film & Glasba & TV
14 ogledov

Od gledalca do plesalca na Siddharti

Za 18. junij pripravljajo velik spektakel. (Foto: Goran Blagajac/Mediaspeed.net) Žurnal24 main
Bi si želeli koncert Siddharte na stožiškem stadionu 18. junija doživeti na odru? Prijavite se na avdicijo ta petek in zaplešite z njimi ob velikem spektaklu.

Dobra novica za vse oboževalce skupine Siddharta, ki obenem radi tudi plešejo. Če bi si radi zagotovili svoje mesto na odru ob velikem koncertu, ki ga pripravlja skupina na stožiškem stadionu 18. junija, se prijavite na avdicijo ta petek, 3. junija, ki jo pripravlja Siddharta v sodelovanju s koreografom, plesalcem in vaditeljem Miho Krušičem.

 

Avdicija bo potekala v prostorih ProDance studia od 19. ure dalje, prijave pa zbirajo na elektronskem naslovu pro.dance@siol.net, kamor jim posredujte svoje ime, priimek, datum rojstva in kontaktno številko.

To sicer ni prvič, da se bodo priznanemu slovenskemu bendu na odru pridružili plesalci. Mnogi se namreč verjetno še spominjajo bežigrajskega koncerta, ko se je Siddharti poleg Simfoničnega orkestra na posebnem odru pridružilo 70 plesalcev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.