Od natakarice do Burleske

Foto: Žurnal24 V atmosferskem muziklu Burleska scenarista in režiserja Stevena Antina boste tle
Za ljubitelje plesa ter oboževalce Christine Aguilere in Cher na velika platna v Koloseje Ljubljana, Koper in Maribor prihaja romantična drama oziroma muzikal Burleska.
Oglej si celoten članek

Za Ali (Christina Aguilera), dekle iz malega mesta z mogočnim glasom, mora nekje obstajati kraj uresničitve njenih sanj, zato za seboj pusti vse tegobe in se sooči z negotovo prihodnostjo v glavnem mestu sveta zabave, Los Angelesu.

Tam zaide v veličastno, a ugašajoče gledališče The Burlesque Lounge, v katerem pripravljajo navdihujočo glasbeno revijo. Službo natakarice ji ponudi Tess (Cher), odločna in glamurozna lastnica gledališča, njegova glavna zvezda in oseba, ki ustvarja zvezde. Z vztrajnostjo, s talentom za ples in spektakularnim glasom Ali le dobi priložnost tudi na odru in očara občinstvo, a hitra slava ima visoko ceno, saj želijo številni izkoristiti njeno naivnost. Poleg tega se Tess sooča z velikimi denarnimi težavami in le skupna predanost plesu in glasbi lahko omogoči preživetje kluba in nadaljevanje življenjskih sanj.

Burlesko si lahko v koloseju Ljubljana ogledate ob 20. uri (cena vstopnice je 5,30 evra), prav tako v Kopru (cena vstopnice je 4,30 evra), v Koloseju Maribor pa bo na sporedu ob 17.30 (cena vstopnice je 4,20 evra).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.