Magazin > Film & Glasba & TV
19 ogledov

Od natakarice do Burleske

V atmosferskem muziklu Burleska scenarista in režiserja Stevena Antina boste tle Žurnal24 main
Za ljubitelje plesa ter oboževalce Christine Aguilere in Cher na velika platna v Koloseje Ljubljana, Koper in Maribor prihaja romantična drama oziroma muzikal Burleska.

Za Ali (Christina Aguilera), dekle iz malega mesta z mogočnim glasom, mora nekje obstajati kraj uresničitve njenih sanj, zato za seboj pusti vse tegobe in se sooči z negotovo prihodnostjo v glavnem mestu sveta zabave, Los Angelesu.

Tam zaide v veličastno, a ugašajoče gledališče The Burlesque Lounge, v katerem pripravljajo navdihujočo glasbeno revijo. Službo natakarice ji ponudi Tess (Cher), odločna in glamurozna lastnica gledališča, njegova glavna zvezda in oseba, ki ustvarja zvezde. Z vztrajnostjo, s talentom za ples in spektakularnim glasom Ali le dobi priložnost tudi na odru in očara občinstvo, a hitra slava ima visoko ceno, saj želijo številni izkoristiti njeno naivnost. Poleg tega se Tess sooča z velikimi denarnimi težavami in le skupna predanost plesu in glasbi lahko omogoči preživetje kluba in nadaljevanje življenjskih sanj.

Burlesko si lahko v koloseju Ljubljana ogledate ob 20. uri (cena vstopnice je 5,30 evra), prav tako v Kopru (cena vstopnice je 4,30 evra), v Koloseju Maribor pa bo na sporedu ob 17.30 (cena vstopnice je 4,20 evra).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.