Od otroške zvezde do plesalca v gej klubih

Foto: Twitter Blake McIver Foto: Twitter Blake McIver Foto: Twitter Blake McIver Foto: Twitter Blake McIver Foto: Youtube Blake McIver
V seriji Nora hiša je igral Dereka, prijatelja male Michelle, ki sta jo upodabljali dvojčici Mary-Kate in Ashley Olsen, zdaj pa se Blake McIver preživlja kot go-go plesalec v gej klubih.
Oglej si celoten članek

Od leta 1992 do 1995 je igral prikupnega Dereka, prijatelja Michelle Tanner iz Nore hiše, ki je slavo prinesla tudi dvojčicama Mary-Kate in Ashley Olsen, pred dobrim letom pa je Blake McIver svojemu življenjepisu dodal še eno spretnost; ples v gej klubih.

"V zadnjem letu sem bil zaposlen kot go-go plesalec, napitnine so bile kar dobre," je razkril v nekem intervjuju. 28-letni Blake, ki je sicer pevec in pisec pesmi, si želi uspeti kot učitelj petja, a se je odločil, da se bo naučil tudi plesa. To mu pri petju lahko le pomaga, hkrati pa ga osvobaja, pravi.

Nekdanji otroški zvezdnik je v intervjuju še razkril, da je svojo istospolno usmerjenost svetu priznal šele pred tremi leti, pri soočanju pa mu je zelo pomagal ravno ples v gej klubih. "Zelo sem se sramoval svojega telesa, s plesom pa sem se lahko izražal. Nič več ne skrivam, kdo sem in nič več se ne pretvarjam, da sem nekaj, kar nisem," je še dodal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.