Magazin > VIP
85 ogledov

Od otroške zvezde do plesalca v gej klubih

Blake McIver
1/5
Reševalni pas/Twitter
V seriji Nora hiša je igral Dereka, prijatelja male Michelle, ki sta jo upodabljali dvojčici Mary-Kate in Ashley Olsen, zdaj pa se Blake McIver preživlja kot go-go plesalec v gej klubih.

Od leta 1992 do 1995 je igral prikupnega Dereka, prijatelja Michelle Tanner iz Nore hiše, ki je slavo prinesla tudi dvojčicama Mary-Kate in Ashley Olsen, pred dobrim letom pa je Blake McIver svojemu življenjepisu dodal še eno spretnost; ples v gej klubih.

"V zadnjem letu sem bil zaposlen kot go-go plesalec, napitnine so bile kar dobre," je razkril v nekem intervjuju. 28-letni Blake, ki je sicer pevec in pisec pesmi, si želi uspeti kot učitelj petja, a se je odločil, da se bo naučil tudi plesa. To mu pri petju lahko le pomaga, hkrati pa ga osvobaja, pravi.

Nekdanji otroški zvezdnik je v intervjuju še razkril, da je svojo istospolno usmerjenost svetu priznal šele pred tremi leti, pri soočanju pa mu je zelo pomagal ravno ples v gej klubih. "Zelo sem se sramoval svojega telesa, s plesom pa sem se lahko izražal. Nič več ne skrivam, kdo sem in nič več se ne pretvarjam, da sem nekaj, kar nisem," je še dodal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.