Od Pop TV-ja se je poslovila ta znana voditeljica

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
To je razlog!
Oglej si celoten članek

Ota Širca Roš, priljubljena voditeljica rubrike Pop In, ki jo ustvarjajo v sklopu informativne oddaje 24 ur, se je prejšnji teden poslovila od svojega voditeljskega mesta. A le začasno. Ota je ta teden namreč nastopila porodniški dopust, saj čez približno mesec dni pričakuje svojega drugega otroka.

"Iskreno, do zdaj, razen za psihične, ki potekajo že od 'plusa' na testu, za priprave še nisem imela časa, bom morala zdaj pohiteti. Čeprav, porodniški dopust je kot penzija, časa je še manj," se je pošalila Ota, novega družinskega člana pa se že zelo veseli tudi njen prvorojenec: "Prem seveda komaj čaka in se veseli novega 'kompanjona'. Kako pa bo bratca zares sprejel, bomo videli od julija dalje" 

Ota izkušnje torej že ima, a pravi da je druga nosečnost precej drugačna od prve: "Ravno danes sem razmišljala, kako malo se spomnim od 'zadnjič'. Se mi zdi, da sem bila med prvo nosečnostjo bolj vestna mama v pripravah, kar zase ugotavljajo vse, ki so dale skozi tudi drugo ali celo tretjo, četrto... nosečnost. Sem torej zelo klasična nosečnica v drugo."

V času njene odsotnosti bo na voditeljsko mesto Pop In-a stopila Tara Zupančič

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 17:45 13. Junij 2019.

    Mater, ta je noseča 2 leti !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.