Magazin > VIP
21162 ogledov

Od Pop TV-ja se je poslovila ta znana voditeljica

pop tv Anže Petkovšek
To je razlog!

Ota Širca Roš, priljubljena voditeljica rubrike Pop In, ki jo ustvarjajo v sklopu informativne oddaje 24 ur, se je prejšnji teden poslovila od svojega voditeljskega mesta. A le začasno. Ota je ta teden namreč nastopila porodniški dopust, saj čez približno mesec dni pričakuje svojega drugega otroka.

"Iskreno, do zdaj, razen za psihične, ki potekajo že od 'plusa' na testu, za priprave še nisem imela časa, bom morala zdaj pohiteti. Čeprav, porodniški dopust je kot penzija, časa je še manj," se je pošalila Ota, novega družinskega člana pa se že zelo veseli tudi njen prvorojenec: "Prem seveda komaj čaka in se veseli novega 'kompanjona'. Kako pa bo bratca zares sprejel, bomo videli od julija dalje" 

Ota izkušnje torej že ima, a pravi da je druga nosečnost precej drugačna od prve: "Ravno danes sem razmišljala, kako malo se spomnim od 'zadnjič'. Se mi zdi, da sem bila med prvo nosečnostjo bolj vestna mama v pripravah, kar zase ugotavljajo vse, ki so dale skozi tudi drugo ali celo tretjo, četrto... nosečnost. Sem torej zelo klasična nosečnica v drugo."

V času njene odsotnosti bo na voditeljsko mesto Pop In-a stopila Tara Zupančič

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 4
  • antitrust 17:45 13.junij 2019.

    Mater, ta je noseča 2 leti !

Sorodne novice