Od teh obrazov POP TV smo se morali žal že posloviti

Foto: Pop TV matjaž tanko Foto: Bobo slovenija 05.06.06, portret - Miran Trontelj Foto:Bobo Foto: POP TV zdenka jagarinec Foto: POP-TV-2 Borut meško Foto: ProPlus Špela Šipek Foto: POP TV renata rančič Foto: Anja Armič Aleš Češnovar, Bard, Niet, foto: arhiv organizatorja, promo Foto: POP TV Roswitha Grah Jovanović
Danes oddaja 24UR praznuje 25. obletnico. Ob tem jubileju smo se spomnili na nekatere znane obraze te komercialne televizije, ki so nas žal že zapustili.
Oglej si celoten članek

Stali so pred in tudi za kamero ter s svojim delom pripomogli k temu, da je POP TV postala najmočnejša komercialna televizija pri nas.

Petra Kerčmar Petra Kerčmar: "Ko mi je pokazal izvide, me je spreletelo, komaj sem zadržala jok“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 17:34 17. December 2020.

    www︎.︎Vytran︆.︆net - odličen prrojekt za odrasle, ki želikko najti partnerja za sseks

  • 14:01 17. December 2020.

    www︎.︎Vytran︆.︆net - oddličen projekt za odrasle, ki želikko najti partnerja za seks

  • 10:35 17. December 2020.

    www︎.︎Vytran︆.︆net - oddličen prrojekt za odrrasle, ki želikko najti parrtnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.