Oddaja stanovanje brez tuša

V Šentvidu se oddaja soba z WC-jem, a brez tuša. Za najemnika ima najemodajalec rešitev – vpiše naj se v fitnes.
Oglej si celoten članek

"Na Demšarjevi cesti se oddaja soba primerna za študenta ali par. Soba je v stanovanjski hiši in ima svoj vhod z vrta, v sobi je tudi wc vendar žal ni tuša (to lahko rešite z vpisom na kakšno športno telovadbo in se tam stuširate), voda in ogrevanje je v ceni najemnine,“ piše v oglasu za 20 kvadratov veliko sobo, za katero bi moral najemnik odšteti 150 evrov na mesec. Najemodajalec k ogledu vabi le resne kandidate, ki so se pripravljeni v fitnes, kjer se bodo lahko stuširali, vpisati vsaj za eno leto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 21:13 5. December 2014.

    Važno da je optični internet! Koga briga če ni osnovnih potrebščin za življenje!

  • 13:12 5. December 2014.

    Poznam situacijo oddajanja sob, stanovanj v Ljubljani in lahko samo rečem kakšni sekreti od bivalnih prostorov se oddajajo, za primer …

  • 10:36 5. December 2014.

    Svobodni trg je omejen z zakonodajo, predvsem pa z zdravo pametjo. Tu gre za sobo, ki ne ustreza pojmu stanovanjske …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.