Magazin > Bizarno
40 ogledov

Oddaja stanovanje brez tuša

V Šentvidu se oddaja soba z WC-jem, a brez tuša. Za najemnika ima najemodajalec rešitev – vpiše naj se v fitnes.

"Na Demšarjevi cesti se oddaja soba primerna za študenta ali par. Soba je v stanovanjski hiši in ima svoj vhod z vrta, v sobi je tudi wc vendar žal ni tuša (to lahko rešite z vpisom na kakšno športno telovadbo in se tam stuširate), voda in ogrevanje je v ceni najemnine,“ piše v oglasu za 20 kvadratov veliko sobo, za katero bi moral najemnik odšteti 150 evrov na mesec. Najemodajalec k ogledu vabi le resne kandidate, ki so se pripravljeni v fitnes, kjer se bodo lahko stuširali, vpisati vsaj za eno leto.

Komentarjev 5
  • badumtss 21:13 05.december 2014.

    Važno da je optični internet! Koga briga če ni osnovnih potrebščin za življenje!

  • mijaliza 13:12 05.december 2014.

    Poznam situacijo oddajanja sob, stanovanj v Ljubljani in lahko samo rečem kakšni sekreti od bivalnih prostorov se oddajajo, za primer stanovanje 55 kvadratov veliko stanovanje se oddaja po ceni 700 e. Oprema je iz časov naših prapra dedkov, veliko stvari ...prikaži več je polomljenih, poškodovanih, stene so umazane, kuhinja skoraj neopremljena.......skratka sekret. Ko pa povprašaš zakaj takšna nerealna cena, dobiš v odgovor ja veste zaradi lokacije ( čeprav se stanovanje nahaja ob celovški cesti). Bilo bi dobro če bi se ustvarili neki standardi, kaj se lahko oddaja ni po kakšni ceni....ne pa da si vsak po svoje izmišljuje kako pa kaj.

  • spenjac 10:36 05.december 2014.

    Svobodni trg je omejen z zakonodajo, predvsem pa z zdravo pametjo. Tu gre za sobo, ki ne ustreza pojmu stanovanjske enote, ki ne omooča normalnega, funkcionalnega bivanja. Ampak, saj bo za najemodajalca poskrbela nevidna roka trga - na oglas se ...prikaži več ne bo javil nihče normalen. Nenormalni mu bodo pa naredili tako štalo, da bo sam zašvical brez fitnesa;)