Oddajo 24 ur zapustil še en znan obraz

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Njihovi novinarji se radi odločajo za drugačne karierne poti ...
Oglej si celoten članek

Priljubljena informativna oddaja 24 ur na Pop TV je znana tudi po tem, da jo redno zapuščajo znani novinarski obrazi. Za nov poslovni korak se je te dni odločila njihova novinarka Veronika Lavrenčič, ki je na Twitterju sporočila, da je postala mlajša svetovalka pri Skupini za strateško, marketinško in komunikacijsko svetovanje Herman & partnerji. 

Foto: Twitter Veronika Lavrenčič

Med novinarji in voditelji, ki so se s Pop TV podali v drugačne vode, nekateri tudi politične, so Nataša Pirc Musar, Tamara Vonta, Alenka Kesar, Bojana Ksela Rose, Nada Pavšin, Irena Joveva, Suzana Lovec, Tomaž Klemenčič, Sandi Prosen in drugi. Med tem ko nekateri, na primer voditelja, novinarja in urednika oddaje 24 ur Edi Pucer ter Darja Zgonc, vztrajata že dvajset let. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 20

  • 21:11 1. November 2021.

    te zgoraj komentatorje bi vprasal kaksna je pa Nova24 po njihovem mnenju...in primerjavo med obema

  • 21:06 11. Junij 2021.

    Te majmune iz 24ur je treba nagnat delat, motiko v roke, pa krompir okopavat, seveda z Milosaljevićem na čelu

  • 18:30 11. Junij 2021.

    Treba se začet posvečat kako rešit ljudi mizerne situacije v keri živijo in ne samo gledat kako negdo pusti eno …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.