Odgovor numerologinje – šifra: Dalmacija

Foto: Žurnal24
Kako mi kaže v ljubezni?
Oglej si celoten članek

Vi ste oseba, ki ima iskreno ter iskrivo srce, in kadar ste srečno zaljubljeni, sami sebe radi izrazite. Polni ste pozitivne energije, zato vas nihče ne bo mogel prizadeti tako zelo, da bi vas zagrenil. V letošnjem letu ste sicer pod vplivom števila 7, kar pomeni, da bo poudarek na introspekciji in raziskovanju vas samih.

Leto 2010 bo pa za vas bolj čustveno obarvano leto, ko lahko pričakujete zaključevanje določenih odnosov, ki vas ne bodo osrečevali – tukaj so vključeni tudi družina, prijatelji, sodelavci in tako dalje. V letošnjem letu imate starostno vibracijo pod vplivom števila 6, kar nakazuje na hrepenenje po romantičnosti, zato sprehajanje po mesečini ni izključeno :)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.