Magazin > VIP
137410 ogledov

Izgubili smo že šest znanih obrazov iz resničnostnih šovov

esmeralda rupnik Facebook
Ljubitelje resničnostnih šovov so v dveh mesecih pretresle kar tri novice o smrti junakov iz šova Ljubezen po domače.

Decembra lani se je nenadoma poslovila Esmeralda Rupnik, ki smo jo v omenjenem šovu videli večkrat. Nastopila je celo v prvi sezoni te oddaje, ki so jo leta 2011 predvajali na TV3, imenovala pa se je Ljubezen na seniku. Umrla je v 61. letu starosti, in sicer le nekaj dni po operaciji na srcu. 

marko jus | Avtor: Voyo Voyo

V začetku januarja pa nas je pretresla novica, da se je za vedno poslovil Marko Jus. Spoznali smo ga v drugi sezoni ljubezenskega šova Ljubezen po domače. 44-letnik je umrl na silvestrovo. "Tako tiho si nas zapustil. Vedno si bil prvi in vsem pomagal. Kako naj ti sedaj povrnemo in poplačamo vso to dobroto in nesebično pomoč? /.../ Zvezda si bil in odšel si med zvezde," se je glasil zapis, s katerim so oznanili Markovo slovo. 

franc jarc | Avtor: POP TV POP TV

20. januarja pa se je razvedelo, da smo izgubili tudi simpatičnega Franca Jarca. Za njegovo srce se je potegovala tudi Esmeralda Rupnik, zmagala pa je Anamarija Gorjup. Portal Njena je pisal, da je zaradi zastoja srca umrl na poti v lekarno.

Leto 2023 je bilo zares črno. Maja je umrla tudi Sabina Mlakar, znana iz Kmetije in Ljubezni po domače. Za 58-letnico je bil usoden rak na pljučih. "Sabino sem spoznala na snemanju Kmetije in že takoj mi je bila všeč. Nasmejana ženska, brez dlake na jeziku, zelo zaščitniška in prijazna. Spomnim se njenega nabrušenega jezika, ki jo je na Kmetiji kar pogosto spravil v težave, nas pa nasmejal do solz in mislim, da je gledalcem in gledalkam prav to bilo pri njej najbolj všeč," je ob novici o njeni smrti za 24ur.com povedala Natalija Bratkovič, voditeljica šova. 

sabina mlakar | Avtor:
Poleg Sabine sta se prehitro poslovili še dve tekmovalki Kmetije. Leta 2021 nas je šokirala novica o smrti Vesne Krajnc, ki smo jo gledali v šovu Kmetija išče lastnika. Kaj se je zgodilo z mamico dveh otrok, ki je vodila pasji salon, ni znano, je pa Vesna v šovu spregovorila o svoji težki preteklosti. Pri 12 letih je bil posiljena, za sabo je imela tudi več poskusov samomora. Čeprav je sodelovanje v šovu označila za "eno najlepših obdobij v življenju", v katerem se je tudi "osebnostno razvijala", pa je na koncu zaradi dolgotrajnega poslušanja obtožb ljudi, ki jim je sčasoma začela verjeti, "klecnila pod pritiskom". Po šovu si je morala zato poiskati zdravniško pomoč. "Nekateri temu procesu, v katerem sem se znašla, pravijo psihiatrično zdravljenje, jaz to sprejemam kot brušenje svoje duše," je Vesna takrat zapisala v pismu javnosti.

Vesna Krajnc Franc | Avtor: POP-TV-2 POP-TV-2
Decembra 2019 pa je umrla Ksenija Sešel. Dočakala je le 35 let. V šovu, v katerem je sodelovala tistega leta, je povedala, da je prebolela raka na materničnem vratu. Nekaj mesecev pred smrtjo pa so se pojavile nove zdravstvene težave. Kot nam je takrat povedala, se ji je pojavila bulica, pestile pa so jo tudi neznosne bolečine, zaradi katerih ni mogla sedeti. 

ksenija sešel | Avtor:

Komentarjev 3
  • Grof 09:32 03.maj 2024.

    Lopov, si baraba, ki si uasluži kuglo v glavo, …..

  • Avatar lopov
    lopov 09:04 03.maj 2024.

    zmrdane babe poginile zaradi kilometrine