Odgovor numerologinje – šifra: greece

Foto: Žurnal24 (Foto: null)
Zakaj imam nesrečo in naletim na same ovire pri vsaki stvari, ki se je lotim – napredovanje, iskanje nove službe, spoznavanje moških, ureditev stanovanja? Kaj lahko storim?
Oglej si celoten članek

V Številu usode imate karmični dolg 13/4, ki simbolizira počasno napredovanje, povezano s trdim ter poštenim delom. Učite se spoštovati trud in iskrenost, učite se postaviti temelje ter graditi dolgoročno. Predvidevati je, da ste v prejšnjih življenjih izkoriščali svoj položaj zato, da so drugi opravljali delo namesto vas, zato vam marsikaj povezanega s to tematiko v tem življenju, ne bo prihranjeno. Te ovire se vam ponavljajo, dokler ne ozavestite ravno tega spoštovanja ter prenehate hrepeneti po bližnjicah. Življenje vas uči, da brez nič ni nič in vas želi naučiti, kako ceniti ter biti hvaležni tudi za darove, ki vam padejo z neba. Ne razumite me napak – vsi smo veseli česa dobrega ter nepričakovanega – vi pa se učite to prepoznati v vsakem sončnem žarku, toplem nasmehu in podobno, ter zato čutiti hvaležnost – ne jemljite darov življenja samoumevnih.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.