Odgovor numerologinje – šifra: Jesen

Foto: Žurnal24
Kako bo s končanjem študija in kakšna kariera oziroma poklic me čaka?
Oglej si celoten članek

Vaše Število življenjske poti vsebuje karmični dolg 14/5, kar pove, da ste dobri v promoviranju, v prodaji in v marketingu; izjemno se znate prilagoditi dani situaciji ter osebam, in z drugimi besedami, verjetno bi vam uspelo slepemu prodati najhujši model plazma TV... Glede na to, da vas na vaši poti uspeha ovira ta dolg, vam svetujem, da se trudite ne ubirati bližnjic, ne izkoriščati drugih, ne se premislilti v svojih odločitvah zadnji hip ter prevzeti odgovornost tako za dobre kot slabe izbire.
 
Žal niste navedli kdaj ˝načrtujete˝ končati študij, če se temu lahko tako reče; v letošnjem letu vas čaka veliko sprememb na poslovnem področju, tudi kar se tiče izobraevanja ter nabiranja novih izkušenj. Do svojega 31. leta ste v svojem prvem življenjskem ciklu pod vplivom števila 8, kar pomeni, da razvijate svoje sposobnosti ravno na področju posla ter fnanc, organizacije ter vzpostavljanja svoje avtoritete ter integritete.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.