Odgovor numerologinje – šifra: lev

Foto: Žurnal24
Prosim, če mi lahko poveste, kako bom finančno – svetujte, kako na splošno izplavati iz tega! Rada pa bi tudi osebno prišla v stik z vami! Lep pozdrav iz Velenja.
Oglej si celoten članek

V vašem Številu življenjske poti imate prisoten karmični dolg 14/5, ki vam v življenju vedno znova prinaša negotove položaje, v katerih imate morda občutek, da se vam ali spodmikajo tla pod nogami ali pa ne čutite dolgotrajnosti svojega ravnanja. Ste dokaj čustvena oseba, ki pa ima kljub temu racionalen vpogled v svoje stanje in potek dogodkov. Letošnje leto je pod vplivom števila 5, kar pomeni, da na vaši poti ležijo določene spremembe, ki pa bodo definitivno povezane s financami, kajti vaša starostna vibracija tega leta je 8. Uporabite svoj dar analiziranja in raziskovanja – dobri ste v obvladovanju suhoparnih podatkov –, razmislite, kakšen cilj imate – ne le več denarja, ampak konkretno koliko več denarja, nato to količino spremenite v na primer koliko ur dodatnega honorarnega dela je to … Glede na vpliv 5 vam priporočam, da uporabite protiutež 4 – ta pa vedno izhaja iz nekega načrta. Postavite si okvir in se ga držite.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.