Magazin > Horoskop in Numerologija
23 ogledov

Odgovor numerologinje – šifra: lev

Žurnal24 main
Prosim, če mi lahko poveste, kako bom finančno – svetujte, kako na splošno izplavati iz tega! Rada pa bi tudi osebno prišla v stik z vami! Lep pozdrav iz Velenja.

V vašem Številu življenjske poti imate prisoten karmični dolg 14/5, ki vam v življenju vedno znova prinaša negotove položaje, v katerih imate morda občutek, da se vam ali spodmikajo tla pod nogami ali pa ne čutite dolgotrajnosti svojega ravnanja. Ste dokaj čustvena oseba, ki pa ima kljub temu racionalen vpogled v svoje stanje in potek dogodkov. Letošnje leto je pod vplivom števila 5, kar pomeni, da na vaši poti ležijo določene spremembe, ki pa bodo definitivno povezane s financami, kajti vaša starostna vibracija tega leta je 8. Uporabite svoj dar analiziranja in raziskovanja – dobri ste v obvladovanju suhoparnih podatkov –, razmislite, kakšen cilj imate – ne le več denarja, ampak konkretno koliko več denarja, nato to količino spremenite v na primer koliko ur dodatnega honorarnega dela je to … Glede na vpliv 5 vam priporočam, da uporabite protiutež 4 – ta pa vedno izhaja iz nekega načrta. Postavite si okvir in se ga držite.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.