Magazin > VIP
70398 ogledov

Tega v zakonu Nine Osenar in Dejana Kontreca nismo pričakovali

Nina Osenar RTV SLO
Zakonca sta bila gostja v oddaji Dnevna soba, ki jo vodi Bernarda Žarn in presenetila z izjavo o svojem zakonu.

Tekle so solze, Nina Osenar je namreč tako kot že večkrat spregovorila o svoji bolezni in tem, kako jo je premagala. Tokrat je v studio prišel tudi njen soprog Dejan Kontrec in zakonca sta spregovorila tudi o tem, kako živita po težkem obdobju, ko je Ninino življenje viselo na nitki. Voditeljica Bernarda Žarn ju je namreč vprašala, kako so videti njuni težki dnevi, a sta oba zatrdila, da ne obstajajo. Zakonca se namreč prav nikoli ne prepirata, to pa pripisujeta temu, da imata zelo podobne želje.

Po težki preizkušnji ju namreč razveseljujejo že malenkosti, kot je kolesarjenje do centra Ljubljane in pica v restavraciji. Uživata vsakdanjih trenutkih in sta hvaležna, da je Nina ozdravela. Dejan pa je izpostavil tudi to, da je v zakonu zelo pomembno, da si srečen kot posameznik in ne pričakuješ od drugega, da te bo osrečil. Ker oba z Nino na svojih poklicnih in zasebnih poteh počneta, kar ju osrečuje, tega ne pričakujeta drug od drugega. Dejan pravi, da sta se te modrosti priučila in jo danes tudi živita. Drugi razlog, da se nikoli ne prepirata pa tiči v tem, da sta si zelo podobna in uživata v enakih rečeh. 

Komentarjev 8
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 21:56 23.april 2024.

    Tale žalostinka, ki jo Osenarjeva prodaja o svoji bolezni, tako zelo zveni za lase privlečena. In njeno obnašanje, jao bože. Težko je prebavljiva!

  • Grof 20:39 23.april 2024.

    Če ga tako brije, prav na fino, je tip zarukan za plankami in samo čaka da spizdi

  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 18:41 23.april 2024.

    A jima je treba tega? Zakaj ne gledam jokavih, zateženih gostov, ker je nedelja zvečer!

Sorodne novice