Magazin > VIP
21595 ogledov

Je igralki ‘odklenkalo’, po aferi ne dobiva več vlog

Felicity Huffman Google
Sedaj nosi posledice kršitve zakona.

Igralka Felicity Huffman je bila vpletena v prevaro, s katero je svoji hčerki želela zagotoviti šolanje na prestižni univerzi. Zvezdnica je le ena od več kot 40 ljudi, ki so obtoženi, da so sodelovali v prevari. Huffmanova naj bi organizatorjem plačala 15 tisoč dolarjev, da bi njeni najstarejši hčerki pomagali pri pisanju izpitov. Njena hči naj bi tako imela za pisanje več časa, poleg tega pa naj bi poskrbeli, da bi popravljavec njene odgovore ustrezno popravil in ji zagotovil boljši rezultat. Prevaro naj bi izpeljal William Singer, ki je za to skrbel prek svojega podjetja Edge College & Career Network. Specializirali so se za 'pomoč' otrokom slavnih in bogatih pri vpisu na priznane šole.

Igralka je bila obsojena na 11 dni zapora, plačati je morala globo v višini 28 tisoč evrov in opraviti 250 ur družbenokoristnega dela, eni izmed ameriških revij pa je decembra povedala, da je imela občutek, da je mora to storiti, saj bi se drugače izkazala kot slaba mama. Vseeno je že v času samega protizakonitega dejanja vedela, da je njeno ravnanje ‘noro’. 

Igralka, ki se je spomnimo iz serije Razočarane gospodinje, nosi posledice tudi v filmskem svetu, saj je nedavno za Guardian povedala, da stežka dobiva filmske vloge. Ko so jo vprašali, kako se počuti, je povedala: "Težko je, zdi se ti, kot da je tvoje staro življenje umrlo in ti z njim." Pred kratkim je sicer posnela pilotno epizodo neke serije, ki kasneje ni bila izbrana za produkcijo, je pa hvaležna, da ima ob sebi podporo družine in da je finančno preskrbljena do te mere, da lahko živi normalno življenje.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • dare326 23:12 10.februar 2024.

    Nimajo za vse enakih vafljev. Za nigre imajo posebne šole, kjer lahko diplomirajo z minimalnim znanjem. Soseda veliko dela z ameri. Pravi, da tako zabitih v EU ne srečaš.