Šport > Nogomet
5475 ogledov

Najprej dal košarico Čeferinu, zdaj šokiral še s to novico

Zvonimir Boban in Leonarda Lončar Profimedia
Hrvaški mediji so te dni polni Zvonimirja Bobana. Najprej se je javno odrekel funkciji v Uefi, ker se ni strinjal s politiko Aleksandra Čeferina, zdaj pa je presenetil še s to novico.

Nekdanji izvrstni hrvaški nogometaš Zvonimir Boban se te dni v hrvaških (pa tudi svetovnih) medijih pojavlja bistveno več kot kdaj koli prej. Naprej je vse skupaj šokiral z novico, da se poslavlja od funkcije "šefa nogometa" pri Uefi, saj da se ne strinja s politiko vodenja Aleksandra Čeferina. Z Grosupeljčanom sta sicer veljala za velika zaveznika in prijatelja, spomnimo: Boban je bil tudi na dobrodelni tekmi za zbiranje sredstev za prizadete v poplavah lani v Stožicah.

Tokrat pa Bobanovo ime v medijih ni povezano z novo nogometno funkcijo, pač pa z zasebnim življenjem. Nekdaj legendarni nogometaš AC Milana je namreč spet srečno zaljubljen. Le kdo mu je ukradel srce? Ne boste verjeli. Potem, ko sta se z dolgoletno partnerko Leonardo Lončar razšla maja 2021, je slednja za hrvaški Story priznala, da sta z "Zvonetom" spet skupaj. 

"Da, res je. Zvone in jaz sva spet skupaj, zelo sva srečna," je Leonarda priznala v pogovoru za Story. Hrvaški spletni časopis 24sata dodaja, da sta bila Zvonimir Boban in Leonarda Lončar v vezi kar 32 let, od tega 28 v zakonu. Skupaj imata pet otrok, tri hčerke in dva sinova.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • kapljač 16:47 30.januar 2024.

    Hrvatu ne obračaj hrbta .