Magazin > Odnosi in prosti čas
15979 ogledov

Slovenec, star 49, še vedno spi pri mami, njegova žena obupuje

Mama in sin Profimedia
Obupana Slovenka nasvet išče na spletu.

Uporabnici priljubljenega foruma Starševski svet, ki si je nadela psevdonim Oblačno, gre močno v nos, da njen partner, star 49 let, še vedno občasno prespi pri svoji mami. "Kako gledate na to, da se partner ali partnerka odločita, da bosta prespala na domu svojih staršev? Skupaj pa sta na primer že 20 let. Moj partner (49 let) je, ko sva imela krizo v partnerstvu, prespal pri mami, ki je že bila vdova. Takrat je bil star 44 let. Čez dan so delali, ker ima mama kmetijo. Niti ga ni spraševala, zakaj bo prespal doma. Mama ga je vabila, naj pride k njej tudi, ko se je poškodoval in je moral okrevati. Tudi njemu se zdi normalno, da prespi pri mami, npr. po žurih ali porokah, ker je bliže kot priti domov. Je pa njegova mama pričakovala, da bo ostal doma (v isti hiši in gospodinjstvu), ko sva si pred leti urejala dom na svojem. Seveda je mislila, da bova oba tam. Meni ne pride na pamet, da bi prespala, kje drugje kot doma, saj sem komaj čakala, da grem na svoje. Kaj mislite," je zapisala uporabnica.

Večini uporabnikov foruma se sicer zdi, da brez potrebe dela dramo: 

"Ja, poglej, kaj pa, če bi uletel h kakšnemu kolegu prespat, pa zraven še pir in porniči, a to bi ti bilo bolje?"

"Če je pijan in je bližje, zakaj ne. Mogoče mu paše mir zjutraj?"

"Kompliciraš brez potrebe. Tudi jaz sem prespala doma, ko smo imeli obletnico valete ali mature. Zakaj bi se sredi noči vozila domov k možu, če je do mame 5 minut?! Pa nisem imela 45 let, ampak 55."

Uporabnica Ena hči od tam pa se je strinjala, da je početje njenega moža čudaško: 

"Meni se zdi pa to zelo čudno. Razen v primeru, da recimo živim v Mariboru, starše imam v Kopru in tam prespim, ker imam recimo v Portorožu en dvodnevni seminar. Potem se seveda ne bom vozila domov v MB, ampak bi prespala v KP. Vsi ostali primeri so mi pa total mimo. Ko se enkrat odseliš je dom tam, kjer živiš ( s svojo sekundarno družino) in ne tam, kjer si odraščal. Slišim pa zelo pogosto, da odrasli ljudje (tudi 40 ali 50+) rečejo, da gredo domov in pri tem mislijo starše, ne pa svojega lastnega doma. Meni je to čudaško. Jaz nisem niti enkrat prespala pri starših, odkar sem se odselila. Je pa res, da živimo relativno blizu (30 km). Se obiskujemo, ampak živimo in spimo pa vsak v svojem domu."


 

Komentarjev 7
  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 18:55 07.april 2024.

    Naslov je pa tak da sem mislil da mož spi v osi postelji z mamo. To bi pa bilo čudno. Pa še nekaj. Kaj pa če je mama le alibi ker bodo spat k ljubici.

  • ivo5 18:12 07.april 2024.

    Kastrirani pezdetek, softič ali buzi to počne...ampak že od 25 leta starosti, pri 50h je pa odpadek od človeka.

  • Avatar Garancija
    Garancija 10:52 07.april 2024.

    Če ni mamin sinko je pa buzi, zasvojeni z mobiteli,kaj čmo to je novodobna mladina

Sorodne novice