Magazin > VIP
10167 ogledov

Zaradi tega Nastja Gabor stalno teži svojemu Luku Basiju

Luka Basi in Nastja Gabor Google
Da je odločna, ni skrivnost, pri znanem partnerju pa jo "najbolj pogreje" to ...

Nastja Gabor ima izrazit glasbeni talent in živahno osebnost, ki kar prekipeva od energije. Nič čudnega, da se poleg svoje glasbene kariere ukvarja še s poučevanjem petja in spretno vzgaja 5-letnega sina Taia in 4-letno hčerko Tio, ki ju ima skupaj z Luko Basijem.

Simpatičen par, ki se je spoznal že pri 15 letih, letos čaka velika prelomnica v zvezi – poroka. Ta bi se morala zgoditi že lani, a sta jo prestavila zaradi poplav. "Z Luko sva bila en drugemu pri 15 letih prva ljubezen, potem sva se za nekaj let razšla in nato spet pristala skupaj. Zdaj najina zveza traja že sedem let. Ko sva drugič začela zvezo, sva se že tako dobro poznala, vse je bilo iskreno in pristno in zaradi tega se je vse hitreje odvijalo, tudi odločitev za otroka … prvega, drugi ni bil načrtovan, ampak sva vesela, da se je Tia zgodila tako hitro po Taiu. Oba imava zelo rada otroke, trenutno pa ostajava pri dveh," je Nastja povedala za naš najbolj modni portal Style.over.net.

O tem, kako dneve preživljajo kot družina, pa razkrila: "Kaj pa vem, velikokrat je tudi tišina, da se spočijeva od vseh zvokov, ker sva oba zelo vpleta v glasbo čez cel dan. Velikokrat pa Luka prime kitaro, jaz sedem za klavir in potem skupaj kaj zapojemo." A včasih tudi pri njih ni vse tako idilično. Zaradi česa Nastja najbolj zagnano "teži" Luki, preverite na Style.over.net. Je to zaradi oboževalk? 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice