Magazin > VIP
11715 ogledov

Naša pevka o težavah, ki jih imata z zaročencem na Hrvaškem

nastja gabor Planet TV
Prepoznavnost je včasih tudi naporna.

Pevka Nastja Gabor je nastopila v oddaji Kolo sreče, ki jo predvajajo na Planet TV, in razkrila, kako z družino preživljajo počitnice. Z zaročencem, pevcem Luko Basijem, s katerim ima dva otroka, najraje uživata v mobilni hiški na Pagu. "Zelo radi gremo tja, predvsem zaradi otrok, ker imata družbo," je povedala lepotica.

Par s svojo glasbo ne navdušuje le Slovencev, ampak tudi naše južne sosede, kar pomeni, da niti doma niti čez mejo nimata veliko zasebnosti. To občutita tudi med dopustom. "Je pa včasih tudi naporno, ker so tam (na Pagu, op. avt.) Hrvati in Slovenci in veliko jih je, ki naju poznajo. Nimava več tistega miru," je še povedala in dodala, da sta si zato umislila čoln, s katerim pobegneta do drugih otokov in zalivčkov.

Nastja in Luka bi se morala avgusta letos poročiti, a sta poroko zadnji hip odpovedala. Kaj se je zgodilo, si lahko preberete na tej povezavi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nastja Gabor (@nastjagabor)

Komentarjev 9
  • PerutninaNovaGorica 13:38 05.december 2023.

    kok bi jo polizal celo :) :) :)

  • PerutninaNovaGorica 13:34 05.december 2023.

    prrr...huda maca

  • Avatar playrrr
    playrrr 12:43 05.december 2023.

    Če nastopaš po kampu na raznih slovenskih večerih in se izpostaviš lahko pričakuješ, da ljudje mogoče ne razumejo da si na dopustu.