Magazin > VIP
56258 ogledov

Nina Osenar presenetila z nosečniškim trebuščkom, to je resnica!

Ali res pričakuje drugega otroka, kot poročajo domači mediji?

Nina Osenar je danes na Instagramu objavila pilotno oddajo veganskega kuharskega šova Nina's Goodies, v katerem ima že kar velik nosečniški trebušček. Usule so se čestitke, celo nekateri domači mediji poročajo, da pričakuje drugega otroka, a temu ni tako. 

Nina je namreč objavila pilotno oddajo, ki je bila posneta pred šestimi leti, takrat je bila v osmem mesecu nosečnosti s sinom Marlonom. "Joj, to sem na hitro zjutraj objavila, moram dopisati, da je bilo to pred šestimi leti, ker sem prejela ogromno čestitk. Mislila sem, da ne bo prišlo do tega, ker sem na vseh ostalih posnetkih brez trebuščka," je Nina pojasnila za Žurnal24.

Razkrila nam je še, da bi oddaja na TV zaslone morala priti kmalu po porodu, a je nato zbolela in zato nikoli niso posneli več kot le pilotno oddajo. "Morda pa pride na TV ekrane, se še pogovarjamo, zato trenutno ne bi želela ničesar razkriti. Je pa to oddaja, ki mi je zelo pri srcu. Koncept in scenarij sem napisala sama, a je zelo velik zalogaj, ker je zraven tudi animiran pujsek, ki je prav tako moja ideja," je še dodala priljubljena voditeljica. 

 

Komentarjev 2
  • egi 16:44 12.februar 2024.

    Ja, shure, da ni mislna hahahahahaha .. lih tko kot druge niso mislne objavit na pol nagih fotk …. Ups, aja, a zo sm dala gor hmmmm

  • Pierre 15:30 12.februar 2024.

    Očitno preveč fižola....sicer pa butast članek kot večina na tem portalu.

Sorodne novice