Magazin > VIP
17696 ogledov

Huda bolezen: Nina Osenar delila pretresljivi in zelo intimni fotografiji

nina osenar Instagram
Prosila Boga, naj jo vzame k sebi.

Nina Osenar Kontrec je napisala 400 strani dolgo knjigo, ki naj bi bila oda ljubezni, čeprav v njej govori o težkih petih letih, ko je bila zaradi bolezni prikovana na posteljo. V svojem knjižnem prvencu opisuje sindrom kronične utrujenosti z mialgičnim encefalitisom, ki jo je tako utrudil, da ni bila sposobna skrbeti zase, kaj šele za svojega sina. V tem času ji je zvesto stal ob strani mož Dejan Kontrenc. O svojem boju je Nina spregovorila tudi za oddajo Jutro na Planetu, v kateri je povedala, da nikoli ni razumela ljudi, ki so si vzeli življenje. V svojem najbolj temačnem obdobju pa je pomislila tudi na smrt. "Nikoli si ne bi mogla vzeti življenja, sem pa Boga prosila, naj me vzame k sebi, ker je bilo prehudo."

Kako hudo je bilo, je Nina razkrila tudi z dvema intimnima posnetkoma.

"Danes pa z vami delim sliko, na kateri nisem sijoča, vesela in zdrava. Slik, ko sem bila bolna, sicer nimam veliko. Dejan me je tukajle slikal zato, ker mi je moj ljubki sinček poleg ležalnika namestil veliko plišasto žirafo, da me čuva. Težko je bilo. Zelo težko," je zapisala ob fotografiji, na kateri leži na ležalniku.

Tudi drugi posnetek govori o sinu Marlonu. "Kako me je objemal moj zlati sinček, ko ga sama nisem mogla vzeti v naročje. Njegov mali srček, poln dobrote in ljubezni, in njegova čista dušica sta mi dajala moč, da sem ozdravela."

 

Komentarjev 5
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 17:53 23.oktober 2023.

    Če je bilo pol tega res tako hudo kot opisuje, sočustvujem z njo. V resnici pa težko verjamem, da je 5 let preležala in bila nezmožna osnovnih življenjskih opravil, po tem pa čudežno vstala vsa sijoča in odvodila eno prireditev, ...prikaži več očitno je morala delati že na knjigi, se poročila in podobne stvari, ki jih sedaj reklamira. Ne vem no, vse skupaj je malo za lase privlečeno.

  • Kmodri 16:32 23.oktober 2023.

    Ko berem te nebuloze o kvazi starletah, se vselim, ker vam blokiram vse oglase! Manj ko boste imeli financ manj boste pisali neumnosti in drugo razredne teme!

  • munja 14:54 23.oktober 2023.

    Že nekaj mesecev beremo o tej osenarjevi, zdaj pa lahko nehate, ste že tečni in dolgočasni.