Magazin > VIP
10338 ogledov

Ne boste verjeli, komu so ponudili vodenje Kmetije

Nina Osenar Saša Despot
Nekoč je vodila drug resničnostni šov ...

Nina Osenar Kontrec je bila gostja v priljubljenem podkastu Aidea, kjer je Klemnu Selakoviču razkrila, kako je prišla do kariere voditeljice. Najprej je postala Miss Hawaiian tropic, nato se je slekla za Playboy, sodelovala v šovu Sanjska ženska, nato pa dobila svojo prvo voditeljsko vlogo v resničnostnem šovu Big Brother. Kasneje je vodila šov na Planet TV, in sicer Moj dragi zmore, s Planeta pa se je preselila na TV Slovenija, kjer je vodila oddaji Ne se hecat in Zaljubljeni v življenje. 

Spregovorila pa sta tudi o ponudbah, ki jih ni sprejela. Ena takih je bilo vodenje resničnostnega šova Kmetija. Nina že dolga leta ne je mesa, takrat pa so bile del šova Kmetija tudi koline, zato je to priložnost zavrnila. Danes je voditeljski obraz resničnostnega šova Kmetija Natalija Bratkovič, ki je ta šov vodila že šestič. "Če bom k ustvarjanju Kmetije povabljena še sedmič zapored, z največjim veseljem. Rada bi se zahvalila vsem gledalcem in gledalkam, da jo vsako sezono spremljate, medtem ko čakamo, če bo nova sezona, seveda povabilo vsem, da se prijavite. Če želite sami preizkusiti, kaj pomeni biti v tem kultnem resničnostnem šovu, obiščite spletno stran 24ur.com, poiščite prijavnico in samo pogumno ... Ne bo vam lahko, ampak boste pa doživeli marsikaj - od tega, da boste videli, iz kakšnega testa ste, do tega, da se boste naučili in predvsem o sebi spoznali stvari, za katere sploh ne veste, da jih premorete," je Natalija za Žurnal24 povedala nedavno

Nina Osenar | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Nina po vodenju oddaj na TV Slovenija zaradi bolezni pet let ni bila v medijih, nato pa se je oktobra 2022 vrnila kot voditeljica Slovenske popevke. Prav na ta dan je tudi obljubila večno zvestobo svojemu življenjskemu sopotniku Dejanu Kontrecu, s katerim imata sina, ki je lansko leto postal prvošolček. Da je bila poroka spontanje, je Nina tistega leta razkrila za revijo Jana. Med preizkušanjem bele obleke, ki jo je nosila med pevskim nastopom s Heleno Blagne, je k sebi poklicala Dejana, ki je bil nad obleko navdušen. Kasneje med večerjo ji je dejal: "Veš kaj, Nina, dajva se kar poročiti! Ta obleka je tako lepa, siješ v njej kakor prava nevesta, in da bo ta sobotni večer še bolj čaroben, ker je to nov začetek, te po oddaji pridem iskat in se poročiva." Kasneje je prišlo do manjše spremembe, saj sta se odločila, da se poročita v dopoldanskem času. Tako sta se v soboto dopoldne odpeljala v Kamnik na upravno enoto in sama, brez prič, sklenila zakonsko zvezo. Nina je ob tem še priznala, da so jo ob besedah matičarke, ko je govorila o ljubezni, zvestobi in predanosti, premagala čustva in je potočila tudi solze. Spomnila se je namreč na težko obdobje, ki sta ga s skupnimi močmi prebrodila. Sedaj si oba želita, da jima življenje ne bi namenilo več tako hudih izzivov.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Pierre 10:03 28.januar 2024.

    Kmetija psihoterapija!!!!! Članek je osladen!!!! Potočila solzo....

  • Avatar Garancija
    Garancija 07:54 28.januar 2024.

    Tapravi bodo skupaj

Sorodne novice