Magazin > VIP
14298 ogledov

Ko nima službe na Pop TV, Natalija Bratkovič počne to

natalija bratkovič POP TV
Simpatična voditeljica v času, ko ne vodi resničnostnega šova Kmetija, ne počiva, pač pa je polno zaposlena s tem ...

S čim se ukvarjate v času, ko ne vodite Kmetije? Nekoč ste bili tudi na radiu, to še počnete?

Ko se snemanje Kmetije zaključi, je prva stvar ta, da uredim vse, kar je bilo nekaj mesecev postavljeno na stranski tir. In ko to rešim, mine ravno dovolj časa, da se navadim nazaj na življenje, kot ga poznam preostali del leta, to pa pomeni delo na radiu Slovenske gorice in seveda vodenje treningov oziroma pomoč Dejanu pri treningih in vodenju Radgonskega kickboxing kluba. Pogosto se zgodi, da tudi stopim na oder in povezujemo prireditve, nekaj časa v tednu pa si obvezno vzamem tudi zase. Ne smem pozabiti na skrb za živali, še posebej Snowa, sprehodi z njim so nekaj najboljšega za sprostitev. 

Katero sezono Kmetije ali prigodo ste si najbolj zapomnili v vseh teh letih vodenja?

Vsaka sezona je postregla z veliko prigodami - takšnimi, ki se zgodijo naši produkcijski ekipi, takšnimi, ki se zgodijo tekmovalcem (med snemanji) in takšnimi, ki jih doživim tudi sama, čez dan, ko recimo končam s snemanji in sem preostanek dne prosta. Za največ smešnih prihod vsako sezono poskrbijo živali - še najpogosteje koze. Lovimo jih povsod, tudi po strehah in v gozdu, pridružijo se nam med snemanjem in se oglašajo, tako, da moramo kdaj kakšno snemanje za trenutek prekiniti. Eno sezono je med pogovorom za omizjem v kuhinjo prišla krava in začela jesti solato s pulta, ki so jo tekmovalci imeli pripravljeno za svoje kosilo ... Kar zadeva lansko leto, torej 10., jubilejno Kmetijo, pa so jo precej zaznamovale tudi katastrofalne ujme. No, to slednje nam je nagnalo tudi malo straha v kosti, povzročilo precej skrbi, tako kot  vsem.

Vas mika vodenje še katere druge oddaje, morda formata, ki ni resničnostni šov?

Seveda! Televizija je moja prva in največja ljubezen. V 22 letih dela v medijih sem sicer imela priložnosti voditi (pa tudi drugače ustvarjati, ne samo pred kamero) najrazličnejše formate oddaj (od informativnih, newsa, do pogovornih, itd ...) in, verjeli ali ne, v vseh sem uživala. Še posebej imam rada oddaje v živo.

Vas bomo spremljali tudi v novi sezoni, če bo?

Če bom k ustvarjanju Kmetije povabljena še sedmič zapored, z največjim veseljem. Rada bi se zahvalila vsem gledalcem in gledalkam, da jo vsako sezono spremljate, medtem ko čakamo, če bo nova sezona, seveda povabilo vsem, da se prijavite. Če želite sami preizkusiti, kaj pomeni biti v tem kultnem resničnostnem šovu, obiščite spletno stran 24ur.com, poiščite prijavnico in samo pogumno ... Ne bo vam lahko, ampak boste pa doživeli marsikaj - od tega, da boste videli, iz kakšnega testa ste, do tega, da se boste naučili in predvsem o sebi spoznali stvari, za katere sploh ne veste, da jih premorete. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice