Magazin > Film & Glasba & TV
13477 ogledov

Za voditeljico POP TV je bil včeraj velik dan

natalija bratkovič POP TV
Želimo ji vse najboljše.

Voditeljica šova Kmetija, Natalija Bratkovič, je včeraj praznovala 40. rojstni dan. Kot je razkrila za Žurnal24, ga je praznovala s svojo ekipo, s katero so sredi snemanj nove sezone šova Kmetija.

"Moj dan je, kljub temu da sem praznovala rojstni dan, potekal po ustaljenih tirih. Vsako leto na ta dan načeloma delam, ampak glede na to, kakšno ekipo imam in koliko let praznujemo moj rojstne dneve skupaj, imam vedno fenomenalen dan," nam je zaupala in dodala, da si ob svojem prazniku ni zaželela ničesar posebnega. "Nimam posebnih želja. Vsako leto si želim, da bi bila sezona Kmetije uspešna. Ta želja ostaja in vztraja tudi to letos. Trudimo se, pridni smo in delamo. Skoraj vsako minuto dneva spremljamo tekmovalce in tekmovalke. Kar se tiče tega dela, mislim, da se mi bo želja izpolnila. Komaj čakam 4. september, da bo ura 21.05 in preklopim na POP TV ter s Slovenci in Slovenkami pogledam uvod v novo sezono. Verjamem, da bo čudovit."

Mnoge vstop v novo desetletja navdaja z grozo, Natalija pa se ga veseli, tudi zato, ker ima zelo zdrav pogled na staranje. "Mislim, da ste do sedaj že ugotovili, da nisem kot večina žensk. Lahko vprašate kogar koli - z nestrpnostjo čakam to novo desetletje. Vsako desetletje doslej mi je prineslo nekaj zelo pomembnega - kakšno spoznanje, lekcijo, ki sem se je morala naučiti ... To je življenje. Če znaš prisluhniti sebi in znakom, ki jih dobivaš, potem lahko življenje lepo pelješ v želeno smer. Najtežje je biti odkrit do sebe, še težje je stvari spremeniti. Točno vem, kaj je treba v novem desetletju narediti, kje imam manko oziroma še malo 'rezerve' za delo na sebi. Učimo se vsak dan." O staranju pa lepotica pravi: "Prisegam na naravno lepoto. Staranje je del življenja - kot rojstvo, odraščanje, prva ljubezen, smrt. S tem nimam težav pri štiridesetih, verjamem, da jih tudi ne bom imela, ko bom 50, 70, 90, 100. Tako daleč računam in do tja imam narejen načrt. (smeh)."

Ob večjih prelomnicah radi pogledamo nazaj. Kaj bi 40-letna Natalija svetovala 18-letni Nataliji? "Sem človek, ki ogromno razmišlja. Po horoskopu sem devica, verjamem, da ima to vsaj malo opraviti tudi s tem. Sem velik analitik in zelo direkten človek. Vedno povem, kaj mislim in tudi do sebe poskušam biti odkrita. Če sebe ne poznaš, te tudi drugi ne bodo imeli priložnosti spoznati, če sebe nimaš rad, te tudi drugi ne bodo imeli radi. Po tem načelu živim. Do zdaj sem zelo zadovoljna s svojim življenjem. Pri osemnajstih sem začela živeti svoje sanje, delati in še vedno vztrajam. Trenutno ne bi spreminjala ničesar, morda le to, da čas ne bi tekel tako hitro, ker to pomeni, da je snemanj hitro konec. Skratka, rekla bi si: 'Natalija odlično voziš. Le tako naprej.'"

Letošnji tekmovalci so drugačni

Natalija nam je še zaupala, da tekmovalce spremljajo od jutra do večera in da se lahko veselimo zanimivih zgodb. "Pričakujte sezono, kot je še ni bilo. Tekmovalci so letos drugačni, in to v več pogledih. Letos v Kmetiji ne bo tekmoval nihče, ki bi v preteklosti že, kar pomeni, da ne bomo imeli opravka s povratniki. Druga novost je ta, da so letošnji tekmovalci zelo mladi. Povprečna starost je 24 let. To je super, saj bodo lahko pokazali, da svet stoji na mladih. Če jim bo to uspelo, je sicer vprašanje. To boste izvedeli v šovu. Starejše generacije, ki kritično gledamo na mlade, ki veliko časa preživijo na telefonih in družbenih omrežjih ter se ženejo za denarjem in slavo, pa bomo dobili vpogled v njihov način razmišljanja." Simpatična voditeljica je za konec še povedala, da se tekmovalci med snemanji ne bodo mogli skrivati za filtri in da bodo maske padle, kar bo šov zagotovo popestrilo.

 

Komentarjev 4
  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 16:01 30.avgust 2023.

    V bistvu delate reklamo za konkurenco za portal 24.ur.

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 16:00 30.avgust 2023.

    A vam pop TV plača za te zgodbe? Zakaj nikoli nič o ljudeh z drugih televizij ne porocate?

  • Ender3 14:37 30.avgust 2023.

    Groza, ko pomislim na Kmetijo in to voditeljico. POP tv pa fura dalje...Treba jih je bojkotirat !