Magazin > Lepota & telo
11083 ogledov

Takšne so naše estradnice brez ličil

Doroteja Premužič
1/6
Osebni arhiv
Presenečeni?

V svetu idealnih mer, gladke kože, popolne postave in svetu, kjer si lepotni popravek lahko omislite med službenim odmorom, so te znane Slovenke prava osvežitev in dokaz, da za popolni videz ni vedno treba izgledati kot iz škatljice. Naša prva izbira naravnih TV lepotičk je voditeljica Natalija Bratkovič, ki trenutno že snema novo sezono šova Kmetija. Natalija je povsem naravna lepotica, ki žari z ličili ali brez njih, kar je na svojem Facebook profilu dokazala pred kratkim.

"Moje osnovno načelo je, da kože (če ni potrebno) ne obremenjujem. V zasebnem življenju se namreč ne ličim (razen, če je kakšna izjema)," pravi Natalija, sicer strastna ljubiteljica narave in športa, še posebno adrenalinskega, ki pa ima zelo enostavno lepotno rutino, ki več kot očitno deluje: "Obraz si umivam z navadnim milom, če moram odstraniti ličila, uporabim micelarno vodo. Pri prhanju uporabljam gel, zadnje leto malo menjavam znamke in vonje, občasno uporabim tudi piling gel. Drugače je pred kamero - tam mora biti make-up popoln, za katerega (na mojo veliko srečo) poskrbijo mojstri ličenja. Ko ličila niso več potrebna, ko je oddaja posneta,  mi obraz po navadi očistijo s čistilnim mlekom ali kokosovim oljem. Kreme za obraz ali telo ne uporabljam, razen občasno pozimi, takrat izberem kremo na vodni bazi."

Ostale domače lepotice brez ličil pa si poglejte v galeriji ...

Komentarjev 3
  • bebo2 21:13 18.avgust 2018.

    Saj so še kar ok, edino Kataye pa bi se tako ustrašil da bi me kap.

  • ode 18:56 18.avgust 2018.

    Ima gobec otečen zaradi čebeljega pika ali fafanja tiča, okuženega z gonorejo?

  • Emily_Warlow 12:42 18.avgust 2018.

    Moja zadnja plača je bila 5300 evrov za 10 ur na teden na spletu...... Prijateljica moje sestre ima v povprečju 22.000 evrov že več mesecev in dela približno 30 ur na teden...... Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko ...prikaži več sem poskusil..... Potencial pri tem je neskončen..... To je tisto, karr počnem . ........ ➥➥➥➥➥ www.Internet43.Com

Sorodne novice