Magazin > Film & Glasba & TV
12643 ogledov

Tako grdo voditeljica Kmetije še ni gledala

natalija bratkovič
1/3
Planet TV
Natalija Bratkovič je zahtevala odgovore, Boris pa je razkril Milenino in Damijanovo skrivnost.

Tekmovalci Kmetije so določili, katera tekmovalka se bo morala v areni pomeriti s Sabino. Pred tem pa je, tako kot skorajda vedno, izbruhnil prepir. Začelo se je z nedolžnim vprašanjem voditeljice šova, Natalije Bratkovič, ali se je sedaj, ko Damijana več ni, na kmetiji lahko izkazal še kdo drug. Sabina je izjavila, da je od vseh najbolj sposobnem Boris, ki je z lahkoto zapolnil Damijanovo mesto. Boris pa se ni strinjal s tem, da je novi Damijan. "Nisem, on je hinavsko postopal, tudi do mene. Jaz nisem hinavec in ne bom šel po njegovih poteh. Obljubljal je stvari, ki niso možne. Ne rečem, da družine ni dobro vodil in da ni delal, a imel je neke cilje, ki jih ni mogel uresničiti. Morda mi je v areni zameril, a jaz boja ne bi nikoli predal,“ je povedal Boris. Nataliji je bilo dovolj slepomišenja. "Dajva biti konkretna. Kakšni cilji, kakšne obljube?“ je zahtevala odgovore in dala s pogledi za mizo jasno vedeti, da danes ni razpoložena za šale. Boris je na to odgovoril, da mu je Damijan obljubil denar, če mu boj prepusti. Enako je menda rekel Mitji. Ta je samo odvrnil, da so glede delitve denarja res obstajali dogovori. Nato je bila "na tapeti“ Milena, ki jo je Boris označil za največjo hinavko na posestvu Tudi ona in Damijan naj bi imela skrivne dogovore. "Ona je bila Damijanova sošolka. Imeli so neke dogovore glede igre. Mirlena je igrala, ko je rekla, da hoče domov, nazadnje pa Deji pomaga, da pride do finala in zmaga,“ trdi Boris, ki mu je Damijan tudi obljubil, da bo postal glava družin, če zmaga v boju, nato pa je to čast prepustil hčerki. Milena je vse to zanikala.

Do sporčka je prišlo tudi med nominacijami. Boris je napadel Mitjo, ker ni držal obljube in je namesto Majo nominiral Moniko. Ta je na koncu dobila tudi največ kamenčkov, kar pomeni, da se bo morala v areni boriti za obstanek v šovu.

 

Komentarjev 6
 • dusko 22:51 16.november 2017.

  Deja je sodelovala v tisti Kmetiji ko je zmagal ta kriminalec Faki kot prodajalka na trznici..hm tu nekaj smrdi..smrdi...

 • Fulmmer 21:30 16.november 2017.

  Zanima me zakaj končno ne zaposlijo enga frizerja s katerim ne bo skregana....

 • Avatar čavez
  čavez 13:14 16.november 2017.

  Na splošno, Slovenija tako tudi izgleda.