Magazin > Film & Glasba & TV
9853 ogledov

Preveč vulgarno? Voditeljica Kmetije mentorjema prekrivala oči

kmetija2017
1/6
POP TV
Je Sabina pretiravala?

Poptevejevi kmetje so uspešno opravili tedensko nalogo, kar jim je prineslo dodatnih 5000 evrov. Ta teden so morali pod vodstvom Katje, ki je bila glava družine, postaviti oder, pripraviti nekaj skečev, napisati himno in skuhati bujto repo.
Mentorja in voditeljica Natalija Bratkovič so bili na jedjo, ki sta jo skuhala Damijan in Milena, navdušeni. Zelo so se nasmejali tudi skečem. Kmetje so pripravili kar tri različne igre. Začeli so z uro prekmurščine, nato pa sta nastopila Mitja in Damijan. Mitja je igral vlogo duhovnika, Damijan pa pohotne grešnice. "Gospod, grešila sem. Sosedov Francelj me je „nažgal“, pasalo mi je, luštno je bilo,“ je spoved začel Damijan in po obvezi, med katero ga je Mitja ves čas božal po kolenu, dodal: "Žal mi je, da sem grešila, da se Franceljna s trdim domov pustila, tega ne bom več storila, rajši bom svojo golo rit na mrzla tla položila in se njegovega mesa naužila.“ Občinstvo se je na glas smejalo, saj je še zlasti Damijan dokazal, da se v njem skriva komik. "Z župnikom sva bila zmenjena, da se me dotakne. Ta bedak pa me je ves čas božal,“ je po nastopu v smehu povedal nasmejani Damijan.

Sledil je nastop Tomaža in Sabine, ki je bolj kot na tekstu temeljil na Sabininih ženskih čarih. Tekmovalca sta debatirala o bučkah, Sabina pa se je ves čas prijemala za oprsje in ga molila proti mentorjema. Natalija jima je zato med skečem prekrivala oči, a ni pomagalo. Mentorja sta na koncu namreč povedala, da jima je bil Sabinin nastop najbolj všeč …

Komentarjev 2
  • Borcisan 14:37 10.november 2017.

    Voditeljica bi lahko vedela, da Slovenci štejemo ena, dve in ne ena, dva. Sramota !

  • Avatar čavez
    čavez 09:08 09.november 2017.

    Čefurke razen z joški in ritjo opletajo samo še z jezikom, drugega ne znajo delat.