Magazin > Film & Glasba & TV
5804 ogledov

Grozila s samomorom, na koncu z živci: Je Milena ujeta v šovu Kmetija?

kmetija2017, milena Planet TV
Vsi gredo prostovoljno v šov, ampak, ali gredo lahko tudi prostovoljno iz šova?

Milena Žižek se v šovu Kmetija obnaša, kot bi ji oboroženi pripadniki specialnih sil preprečevali odhod domov. Tarna, da hoče k družini, in joka, da za ta šov nima več živcev, grozila pa je celo s samomorom, če jo bo Sabina, ki je bila pretekli teden glava družina, postavila za nadzornika, saj je vse, kar si želi, le to, da čim prej pospravi kovčke. "Obesila se bom in ti boš kriva,“ je izjavila.

Spomnimo, da Milena že dalj časa govori, da hoče domov. Imela je priložnost, a si je premislila in se v areni borila za obstanek, na presenečenje Darje, ki je pričakovala, da bo Milena držala obljubo in bo boj predala.

Zakaj Milena enostavno ne preskoči ograje in gre domov? Med skorajda vsakim resničnostnim šovom so se pojavile govorice, da morajo tekmovalci plačati kazen, če šov zapustijo prostovoljno. Je tudi tokrat tako? Voditeljica Kmetije, Natalija Bratkovič, je, ko je iz šova odslovila Silva, ki si je poškodoval nogo, izbrala zanimive besede tekmovalcu v slovo. Po tem, ko ga je večkrat vprašala, če si želi zapustiti šov, je rekla: "Tvoji želji bomo ugodili, samo zato, ker kmetija potrebuje močne, sposobne, zavzete ljudi za delo, takšne, ki vedo, zakaj so tukaj.“

Kaj je mislila s tem, da bodo njegovi želji ugodili? Ali tekmovalce res čaka kazen? "Tekmovalci resničnostnega šova Kmetija so pred vstopom v šov natančno seznanjeni s pravili sodelovanja. Samo, če se z njimi strinjajo, postanejo del tekmovanja, ki jim ob koncu lahko prinese tudi do 75.000 evrov denarne nagrade. Pogodbena določila med tekmovalci in producentom pa so poslovna skrivnost,“ je vse, kar so na na to temo povedali na POP TV.

Držimo pesti, da bo Natalija tudi Mileno kmalu vprašala, ali si res želi domov in Mileno odrešila muk.

Komentarjev 4
  • Vesna Dolšak 13:53 08.november 2017.

    Žensko naj že pošljejo domov in se naj gre zdravit, ker nujno potrebuje strokovno pomoč. Ali je pa le velika manipulatorka?!?

  • Avatar Leon
    Leon 12:18 08.november 2017.

    Po vseh bedastih showih smo dobili nov šov ; LEPO JE BITI PREDSEDNIK .

  • Janez_53 10:57 08.november 2017.

    Ženska je očitno potrebna psihiatrične pomoči!!! Pa menda ja niso tekmovalci na kmetiji ujetniki POP TV-ja??? Bi res radi, da se ženska v resnici obesi??? Boste šele takrat zadovoljni z gledanostjo tega bedastega šova???