Magazin > Film & Glasba & TV
19134 ogledov

Je varnostnik na Kmetiji tekmovalki pomagal pri kraji?

kmetija2017 POP TV
Izvedeli smo, da naj bi kradla.

V intervju nam je Darja razkrila, da naj bi Milena v času, ko je bila v kajži, šla do trgovine in ukradla nekaj stvari za tekmovalce, ki so še ostali na posestvu. Darja je na vprašanje, če je kaj jezna na Mileno, da ni predala boja, čeprav je to nenehno ponavljala, odgovorila: "Čisto nič. Zdaj, ko berem komentarje, sem zadovoljna, ker me ljudje hvalijo. Ko sem stopila v areno sem vedela, da bom boj predala, ker je ona kradla. Ona je tisto noč, ko sva bili v kajži, šla v trgovino in je pokradla kar nekaj stvari in jih dala meni v culo, češ da naj jim odnesem to, ker bo ona predala boj. Sama sebi sem rekla, naj se ne spuščam v te igrice."

Darja je povedala, da se je, ko je izgubila v areni, vrnila v kajžo in stvari, ki jih je imela v culi, vzela ven in jih skrila za nek grm. "Vse, kar mi je Milena dala v culo, sem dala nekam v gozd, v neko grmovje," je povedala Darja in na vprašanje, če je pri tem ni nihče od varnostnikov Kmetije ni videl, odgovorila: "Ne. Pa saj Mileni je pomagal radar, tisti, ki nas je pazil. Povedal je, kam naj gre in kako. V to se nisem spuščala, to ni moja zadeva."

Kaj se je v resnici dogajalo in ali obstaja možnost, da bi varnostnik pomagal Mileni pri kraji, smo vprašali POP TV. "Ekipa varnostnikov že leta sodeluje s produkcijsko ekipo resničnostnih šovov in gre za eno najbolj profesionalnih ekip, tako da so takšna namigovanja popolna izmišljotina. Produkcijska ekipa omenjene kraje ni zasledila," so za Žurnal24 odgovorili s komercialne televizije.

Komentarjev 3
  • Alojz Kokot 16:42 05.november 2017.

    Mileni je pomagal radar, tisti, ki nas je pazil. Povedal je, kam naj gre in kako. V to se nisem spuščala, to ni moja zadeva." Več na: https://www.zurnal24.si/magazin/film-glasba-tv/je-varnostnik-na-kmetiji-tekmovalki-pomagal-pri-kraji-299340 - www.zurnal24.si A Z RADARJEM MERIJO HITROST DELA NA KMETIJI?????? KAKO PA ...prikaži večA IZGLEDA TA RADAR??????

  • mižimaži 08:24 05.november 2017.

    Če se bo kdo poglobil v FB profile kmetavzarjev bo hitr ugotovil da je prašičje-oka bradavičarka že zdavnaj doma...alzo...ta teden bo odletela...

  • mižimaži 07:57 05.november 2017.

    Pa kwa vam ni jasno ?...Že od prvega šova na POP-u naprej je vse že v naprej prirejeno...zlagano...zmontirano....na izjavah takmovalcem polagajo besede v usta...in jih buzerirajo dokler ni tko kt hočeta največja grabežljivca na POP-u....Ćakarmiš in Vrabec... Res bi blo ...prikaži več dobr da se pristojne inštitucije spravjo v podroben pregled finančnega stanja teh dveh lopovov...

Sorodne novice