Magazin > VIP
26595 ogledov

Damijan iz Kmetije: "Ta šov mi je prinesel eno veliko sramoto"

damijan gjerkeš POP TV
Govorili smo z Damijanom Gjerškom, tekmovalcem Kmetije.

Na uradni Facebook strani resničnostnega šova Kmetija so se pojavili komentarji o ukradenem traktorju, ki naj bi se znašel na posestvu Damijana Gjerkeša, tekmovalca letošnje Kmetije, ki jo lahko spremljamo na POP TV.

Damijan je nad govoricami ogorčen in pravi, da govoric noče komentirati, ker ima slabe izkušnje z novinarji. "Ne bi odgovarjal. Vprašajte tistega, ki pravi, da sem aroganten, nesramen, hinavski … Tudi jaz sem človek in jaz zaradi tega šova ne mislim jutri crknit in jutri nehati delati. Meni ta šov ni prinesel nič drugega kot eno veliko sramoto, eno veliko sranje. Jaz sem vse predal advokatu, ne bom dajal komentarjev, intervjujev."

Pisec komentarja, ki je zapisal, da se je na Damijanovem posestvu pojavil ukradeni traktor, je kasneje izbrisal profil na Facebooku. Damijan je nad odzivi zelo razočaran: "Vsem sem verjel in delal, kar so drugi hoteli, na koncu pa dobil po glavi. Težko bi bil bolj oblaten, kot sem že."

 

Komentarjev 8
  • Lavdan 19:06 03.november 2017.

    POP tv pobira gnoj po Sloveniji in ga stlači v neke resničnostne showe in potem se ni čemu čuditi. Kdor to gleda nima vseh ovc v staji.

  • Avatar aron222
    aron222 12:18 03.november 2017.

    DAMJANA POZNAM OSEBNO. JE ZELO HINAVSKI POKVARJEN SICER PA ŠKODA IZGUBLJATI BESED ZA NJEGA IN NJENO LENO POKVARJENO DEJO. VSI KI GA POZNAMO SMO NAPREJ VEDELI KAKO BO REAGIRAL KO MU KLOBUK PADE. JE PAČ TIP ČLOVEKA DALEČ ZA LUNO ...prikaži večO ! Namerno sem pisal z velikimi črkami.

  • mižimaži 12:15 03.november 2017.

    Jst bi ha že nauču molitvic....tud švicarski kirurgi ga ne poflikajo več... Hinja prekmurska pokvarjena... Še njegove svinje doma so bolj poštene od njega...

Sorodne novice