Magazin > Film & Glasba & TV
14270 ogledov

Tako prostaškega obnašanja v Kmetiji še nismo videli

Deja Gjeršek, Milena Žižek, Damijan Gjeršek Pop TV
Neverjetno, kaj si dovolijo!

Izpadli tekmovalci Branko, Mirela, Jan in Darja so dobili nalogo. Ob hitrem obisku Kmetije so morali izbrati novo glavo družine, saj sta se družini pekov in mlinarjev združili. Izbrali so Sabino, saj je, kot so zapisali v pismu, edina, ki je trn v peti drugim, ki ostala zvesta sama sebi in ki je brez dlake na jeziku.

Deja Gjeršek, Milena Žižek, Damijan Gjeršek | Avtor: Pop TV Pop TV
Odločitev so trije tekmovalci vzeli zelo resno in se z izbiro nove glave družine niso nikakor strinjali. Damijan, Deja in Milena so reagirali zelo burno in so celo napovedali odhod iz Kmetije. "Sabininega glasa, Sabininega smeha, Sabinine hinavščine ne morem več prenašati. S tem se ne morem sprijazniti, niti se nočem, zato sem se odločil, da grem domov," je v izjavi povedal 43-letni Damiijan in dodal, da je zanj Sabina kot dim, kot megla in da jo ignorira.

Voditeljica Natalija Bratušek je ostale članek družine vprašala, kaj se dogaja, na kar je Sabina odgovoirla: "On ne prenese, da bi jaz bila glava družine . On je navajen zmagovati, biti glava družine, tukaj je 'komandiral' vse in tega preprosto ne prenese."

Kasneje so se Milena, Deja in Damijan vrnili na klopi pred voditeljico, kjer je Damijan Sabino označil za: "Zame je Sabina najslabši človek, kar sem jih spoznal v življenju, najslabši človek na tej kmetiji, človek, ki s svojimi besedami vzame še tisto malo moči, ki je ostane v tebi. Z njenim hinavskim nasmehom je ne morem prenašati in sem se odločil da bom to kmetijo zapustil." Pri teh besedah pa se mi je pridružila še hčerka Deja: "Jaz sem se odločila zato, ker ne more biti največja hinavka na tej kmetiji glava družine in ker mislim, da mora biti glava družine vsem za vzori in ona ni niti malo to." Deja se pri svojih besedah ni držala nazaj: "Ko jo j***, ona je zame prasica in prasica bo ostala."

Milena Žižek | Avtor: Pop TV Pop TV
Milena pa je reagirala najbolj dramatično in celo grozila, da se bo obesila, ko jo je Sabina izbrala za nadzornico: "Ne bom. Sabina, res ne bom. Moje psihično zdravje ne zdrži več. Izberi si nekoga drugega. Sabina, ne bom ostala, odločena sem, da grem. Nikomur ne bom igrala ne hlapca ne nadzornika ne nič. Izberi si koga drugega, raje se obesim in boš ti kriva!"

Sabini ob njihovih besedah zagotovo ni bilo lahko, a jih je poskušala pomiriti in jim povedati, da so na Kmetijo prišli zaradi sebe in ne zaradi nje, da naj se borijo še dalje.

Komentarjev 3
  • maresem 09:20 31.oktober 2017.

    To golazen od trojčka bi morali kaznovati za primer ostalim.

  • mižimaži 07:09 31.oktober 2017.

    Oba...tko Svinjo-jebec kot prašičje-oka bosta že dobila svoje...

Sorodne novice