Magazin > Film & Glasba & TV
25342 ogledov

POP TV pojasnil, zakaj Damijana ni doletela kazen

Damijan Gjeršek Voyo
Gledalce razburilo njegovo dejanje.

Po tem, ko je Damijan zaklal kokoško in jo dal svojim članom družine, da iz nje pripravijo juho, se je razburilo kar nekaj gledalcev Kmetije, ki jo lahko spremljamo na POP TV.

"Ona je bila žrtvena kura. Ni upoštevala navodil, pa je morala s Kmetije. Sam sem zamahnil s sekiro," je takrat v oddaji povedal Damijan, ki je v kokoško vrgel sekiro, ker jim je ta nagajala pri kopi, ki je bila ključna pri tedenski nalogi.

Gledalci so se na Facebooku razburili, češ, zakaj tekmovalca ne doleti kazen. "Kdaj sledi kazenska ovadba za mučenje živali?" je zapisal eden od gledalcev, drugi pa: "Za to, kar je storil Damijan, ga je potrebno takoj izseliti. O tem ni debate!"

O tem, zakaj Damijana ni doletela kazen, smo vprašali tudi pristojne na komercialni televiziji.

"Pri situaciji s kokošjo ni šlo za uboj, ampak za nesrečo. Kokoš je Mlinarjem nagajala in razkopavala kopo, ko jo je Damijan želel preplašiti, jo je poškodoval, tako da je bilo bolj humano, da so jo nato zaklali in pojedli. Naj ob tem še dodamo, da klanje kokoši po pravilih ni prepovedano," so za Žurnal24 pojasnili na POP TV.

Komentarjev 4
  • Avatar Leon
    Leon 14:57 01.november 2017.

    "Ona je bila žrtvena kura. Ni upoštevala navodil, pa je morala s ...............to je zelo tipičen političen prijem .

  • ivan70 14:00 01.november 2017.

    Vsako leto slabsa kmetija. Zdajsnja paje popolna katastrofa

  • pje 12:35 01.november 2017.

    O totem Gjerkeše škoda pisati! Mene bolj zanima zakaj Milene niso takoj urgentno odpeljali na psihiatrijo saj je večkrat dejala, da ne zmore več, da se bo obesila, itd,.. Žal naj bi bila v finalah. Pa saj večji loj si ...prikaži več bolj te POP ceni in vlači po njihovi strani.

Sorodne novice