Magazin > VIP
10911 ogledov

Težka zgodba: Tekmovalka Kmetije potrpela zaradi otrok

kmetija2017
Kdo je ženska, ki v šovu Kmetija ob živce spravlja "prekmurski klan“?
Milena, Deja, Damijan in pozneje tudi Tamara so se ob združitvi obeh družin s psovkami spravili nad Sabino, ko je ta postala glava družine. "Ta mrha je glava družine. Kaj si ti nor. Ne more biti največja prasica,“ so bile Dejine besede, o katerih Sabina pravi: "Besede so me prizadele. Damijan me je najbolj prizadel in David.“ Da je najstarejša kandidatka ostala tako mirna, je marsikoga presenetilo. "Tega sem navajena iz preteklega življenja. Prilagodim se. Vzgojena sem, da starejšega spoštuješ, danes ni nobenega spoštovanja od mladine. Moraš preslišati oziroma pretrpeti.“
kmetija2017 Magazin Na srečo so včerajšnji del Kmetije predvajali po 22. uri
Sabina je odraščala v veliki družini, saj je bilo kar devet otrok. Je najstarejša od sester, šolala pa se je v Bihaću. Leta 1985 se je iz ekonomskih razlogov z možem in otrokom preselila v Slovenijo. Z možem sta se pred desetimi leti ločila in od takrat je samska. Zase pravi, da je skromna ženska, ki se boji, da bi ponovno dobila partnerja, ki bi jo pretepal. Njen nekdanji mož ji ni zaupal, kar je pripeljalo v ljubosumje, iz katerega ni bilo več poti nazaj. V zakonu je vztrajala 25 let, in sicer zaradi otrok. Ko so odrasli, se je ločila. Priimek Mlakar je prevzela po prijatelju, ki ga je imela pred leti, saj si je želela je spremembe. “Zdaj mi je tako lepo, da ne bi rada preveč pogrevala za nazaj, saj sva z bivšim možem dobra prijatelja. Lepo se razumeva zaradi otrok.” damijan gjerkeš Damijan iz Kmetije Magazin Damijan iz Kmetije: "Ta šov mi je prinesel eno veliko sramoto"

O trenutnem življenju pravi: "Lepo mi je, ker sem svobodna, imam otroke in vnučke. Kakšnega prijatelja dobim, iščem dobrega prijatelja zase, da bo tak kot jaz."

Komentarjev 9
  • Irma Hren 18:06 30.november 2017.

    Sploh ne razumem zakaj toliko izpostavljate da je iz Bosne.Bila je pridna delavna velikokrat po krivici napadena.Mislim da če si je kdo zaslužil negativne kritike si jo zasluži Tamara zaradi svoje hudobe in lenobe Deja zaradi svojega strupenega spletkarstva in ...prikaži večn Milena ki bi morala že veliko časa nazaj iz šova zaradi groženj grdega govorjenja in žaljenja in seveda tudi grožnje z samomorom.Sabina je zares zelo hitro odreagirala ampak enega ni žalila.

  • borut54 23:15 09.november 2017.

    Se strinjam s komentarjem Ledena. Temu maresem se je pa zmešalo. Ti Prekmurci so pa čistokrvni Slovenci.

  • maresem 19:35 08.november 2017.

    To prekmursko gamat bi bilo treba že zdavnaj nagnati iz shova in primerno kaznovati...