Magazin > VIP
47488 ogledov

Po težkih časih Nina Osenar sporočila veselo novico

Nina Osenar, Dejan Kontrec Saša Despot
Vrača se na male zaslone.

Za Nino Osenar je težko obdobje, a se počasi postavlja na noge. Maja je novinarki Sonji Javornik razkrila, da je zaradi izgorelosti zbolela za sindromom kronične utrujenosti in kar dvakrat zrla smrti v oči. Zaradi šibkega zdravja ji je namreč grozila odpoved organov. Po rojstvu sina in osmih mesecih nespečnosti ter utrujenosti se je na družinskem srečanju nenadoma zrušila. A to še ni bil vrh ledene gore, kasneje je bila kar leto in pol priklenjena na posteljo, partner Dejan Kontrec ji je celo hrano nosil v posteljo. 

Spomladi je povedala, da se počasi postavlja na noge, a da njeno počutje še ni povsem v prvotnem stanju, zato je njene oboževalce in gledalce toliko bolj razveselila novica, da se Osenarjeva po dolgi televizijski pavzi kmalu vrača na male zaslone. Kot poroča revija Jana, ji je TV Slovenija ponudila vodenje Slovenske popevke, kar je Nina po tehtnem premisleku tudi sprejela. Festival sicer letos praznuje okroglo, 60. obletnico. 

Komentarjev 3
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 16:38 26.september 2022.

    Sem šla malo raziskovat pa nikjer ne najdem, da ti zaradi izgorelosti začnejo odpovedovati notranji organi. Mogoče prej kakšni odtegnitveni simptomi od ? ali pa neprimerna prehrana, ženska je baje kar precej zagrizena veganka. Če pa bi 1, 5 leta ...prikaži več ležala v postelji močno dvomim, da bi bila sedaj zmožna voditi prireditev. Meni se zdi, da je še ena izmed pozabljenih "znanih", ki si na precej bizaren način išče pozornost.

  • Majazmaja 14:14 26.september 2022.

    S čim se pa tale gospa ukvarja, da je izgorela in kronično utrujena? Je medicinska sestra? Managerka v kakšni tuji korporaciji? Zdravnica? IT inženirka ali programerka? Je v proizvodnji z brutalnimi normami? Res ne vem, kaj počne, odkar je nehala ...prikaži več štrokljati v tistem kvizu ...

  • ana77 10:07 26.september 2022.

    Vse dobro želim Nina.

Sorodne novice