Magazin > VIP
34075 ogledov

Tako so končali Sanjski moški in ženske iz preteklih sezon

nina osenar Žiga Culiberg/RTVS
So našli ljubezen v šovu ali v resničnem življenju?

Se še spomnite, za koga so se kandidatke in kandidati borili v preteklih sezonah šova Sanjski moški ali Sanjska ženska. Leta 2004 so se izbrane gospodične borila za srce prvega slovenskega televizijskega sanjskega moškega, Damirja Alidžanoviča. Osvojila ga je temnolasa Nataša Kirn, s katero pa sta razmerje kasneje prekinila. O Damirju kasneje nismo veliko slišali, je pa za slovenske medije pred kratkim razkril, da z zaročenko Tamaro živita v Avstraliji. Damir jo je spoznal preko prijateljev iz pokra, s katerim se aktivno ukvarja že skoraj 15 let.

Leta 2005 je Pop TV prvič predvajal šov Sanjska ženska, v katerem so moškega iskali podjetnici, novinarki in playboyevem dekletu Miši Margan. Miša je v šovu ostala samska, je pa kasneje njeno srce ujel štajerski podjetnik in oljar Gorazd Kocbek, s katerim se je Miša tudi poročila, v zakonu pa se jima je rodila hčerka. 

Miša Margan Kocbeck | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Leta 2006 je kot sanjska ženska v šov stopila Katarina Hrestak, ki pa se je na začetku snemanja zaljubila izven šova in tako mesto prepustila misici, voditeljici in pevki Nini Osenar. Katarina s takratnim izbrancem ni ostala skupaj, je pa kasneje spoznala svojega življenjskega sopotnika, s katerim sta lansko leto pozdravila rojstvo svojega prvorojenca. 

katarina hrestak | Avtor: Facebook Facebook

V drugi sezoni Sanjske ženske je Nina Osenar takrat sicer izbrala Adela Djutoviča, s katerim pa nista postala par. Nina je danes v zvezi z nekdanjim hokejistom Dejanom Kontrecem, ki je bil nekoč poročen s pevko Piko Božič. Nina in Dejan imata skupaj tudi sina. 

Nina Osenar, Dejan Kontrec | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Komentarjev 1
  • lada 08:55 04.julij 2021.

    vsak dan vidim lepotice in lepotce, ki pa ne nastopajo in vsakdanje življenje preživljajo srečno na večno, kot je treba !

Sorodne novice