Magazin > VIP
36908 ogledov

Tako partner Nine Osenar izpolnjuje očetovske dolžnosti

Nina Osenar, Dejan Kontrec
1/4
Saša Despot
Lepotice ni bilo na spregled.

Koseški bajer je priljubljena točka mladih družinic, saj ponuja nešteto možnosti za preživljanje prostega časa in sprostitev. Zato je lepotica in nekdanja voditeljica Nina Osenar prav srečnica, da si je družino ustvarila prav v tem ljubljanskem okolišu. Pred nekaj leti se je namreč preselila v vrstno hišo svojega partnerja Dejana Kontreca, nekdanjega hokejista, s katerim sta se razveselila tudi rojstva sina Marlona, ki bo letos dopolnil dve leti. Dejana in Marlona je naš paparac ujel v neposredni bližini njihovega doma, ko sta se sprehajala in vozila po promenadi ob Koseškem bajerju. Dejan je malčka sprva nosil v naročju, nato pa je Marlon previdno vozil poganjalčka, medtem ko ga je očka ves čas mirno spremljal. Fanta sta očitno mamici privoščila nekaj minut odmora, saj Nine ni bilo v bližini.

Je pa lansko leto za Žurnal24 povedala, da ji je družinsko življenje pisano na kožo in da je prišlo ravno ob pravem času: "Res se imamo lepo. Otrok naju je še dodatno povezal in Dejana imam vsak dan še rajši, če je to sploh možno. Krasen oče je, zaradi česar sem ga samo še bolj vzljubila. Tudi z njegovima starejšima otrokoma se lepo razumemo in naj se sliši še tako osladno, res moram reči, da imamo lepo družinsko idilo in da je materinstvo lepo in izpolnjujoče. Seveda je tudi naporno in sem utrujena, a če si res zaželiš otroka in jaz sem si ga z Dejanom prav zaželela, se ti nikamor ne mudi in nimaš občutka, da kaj zamujaš. Fino je, tako kot je, utrujenost me ne moti. Srečna sem in zadovoljna.“

Nine sicer že nekaj let nismo videli na malih zaslonih, a je lansko leto povedala, da bi ji kakšna nova televizijska vloga prav ustrezala. 

Mitja Okorn Nina Osenar Magazin Znani Slovenci: Se še spomnite teh estradniških parov?
 
Komentarjev 1
  • hrchek 10:51 23.julij 2019.

    Mam sporočilo za tistega, ki je tole slikal in poslal na uredništvo... Get a life!!

Sorodne novice